AdSenseBanner

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

SAS: προετοιμάζεται ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων στον αέρα


Οι σκανδιναβικές αερογραμμές SAS σχεδιάζουν τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων στον αέρα. Η αεροπορική εταιρία, ιδιοκτησίας από κοινού του σουηδικού, δανικού και νορβηγικού κράτους, ανακοίνωσε ότι ευελπιστεί να φιλοξενήσει την πρώτη γαμήλια τελετή στον αέρα σε ένα αεροσκάφος της τύπου Airbus A340, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πτήση Στοκχόλμη-Νέα Υόρκη, στις 6 Δεκεμβρίου.

Για την προσέλκυση του ενδιαφερόμενου ζευγαριού, η εταιρία έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία μέσω των ΜΜΕ υπό τον τίτλο "Love is in the air" ενθαρρύνοντας τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια να στείλουν το προφίλ τους και να λάβουν μέρος σε σχετικό διαγωνισμό (www.flysas.com/love).

"Οι αεροπορικές εταιρίες, συμπεριλαμβανομένης της SAS, τελούν γάμους στον αέρα εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων στον αέρα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής των εμπορικών πτήσεων της εταιρίας Ρόμπιν Κάμαρκ.

Το ζευγάρι που θα νικήσει στο διαγωνισμό θα λάβει δωρεάν εισιτήρια μετ΄επιστροφής στην business class για Νέα Υόρκη, τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, αεροπορικά εισιτήρια για το Λος Αντζελες και τρεις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο του Χόλιγουντ.

Η SAS ανακοίνωσε ότι διοργανώνει και την αμερικανική εκδοχή του διαγωνισμού όπου ένα ζευγάρι θα κερδίσει ένα "πακέτο" γάμου και μήνα του μέλιτος για τη Σουηδία.

πηγή: ana-mpa.gr

1 σχόλιο:

  1. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους. Όσοι λοιπόν τους διαθέτουν τολμούν, εάν όχι παραμένουν στον παραδοσιακό τρόπο. Τέλος πάντων! Η επιλογή είναι δική τους, τι μας νοιάζει εμάς;
    Ladies and Gentlemen, the next homosexual wedding will take place in the luxury “MoonyHotel” on the moon, pls make your reservations now!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails