AdSenseBanner

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ημερίδα για την ανταγωνιστικότητα στην Κρήτη


Ημερίδα με θέμα "Η Ανταγωνιστικότητα στις νέες συνθήκες", διοργανώνει η Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηρακλείου και την Αναπτυξιακή Κρήτης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου 2010 στις 18.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εκθεσιακού Κέντρου Γουρνών Ηρακλείου (ΔΕΚΚ), στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης "Κρήτη 2010", την οποία οργανώνει η ΔΕΘ.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα κ. Μανώλης Πατεράκης, ο οποίος θ' αναφερθεί στις επενδυτικές δυνατότητες που προσφέρει σε επιχειρηματίες και εργαζόμενους το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας ΕΠΑΝ ΙΙ.

Ως ομιλητές στην ίδια εκδήλωση έχουν προσκληθεί επίσης ο Α' Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Γιάννης Περάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Κρήτης κ. Βαγγέλης Καρκανάκης.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της ανοικτής προκήρυξης του ΕΠΑΝ ΙΙ "Μεταποίηση στις νέες συνθήκες" καθώς και της επικείμενης προκήρυξης "Πράσινος τουρισμός".

Στη διάρκεια της Έκθεσης (30 Σεπτεμβρίου - 3 Οκτωβρίου) θα λειτουργούν στο ΔΕΚΚ περίπτερα του ΕΠΑΝ ΙΙ αλλά και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου όπου θα δίνονται εκτενείς πληροφορίες για το ΕΠΑΝ ΙΙ.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails