AdSenseBanner

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ECOXENIA στην Οια Σαντορίνης


Το ξενοδοχείο ECOXENIA αποτελείται από 8 παραδοσικά, νησιώτικης αρχιτεκτονικής σπίτια, χτισμένα με αγάπη και σεβασμό προς το τοπίο. Τα studios μπορούν να φιλοξενήσουν 2-4 άτομα, με ένα διπλό και ένα μονό ή δύο μονά κρεββάτια, κουζίνα και μπάνιο εξοπλισμένο με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές και μεγάλο ιδιωτικό μπλακόνι με θέα στο ηλιοβασίλεμα και τα γειτονικά νησιά που «σβήνουν» καθώς πέφτει ο ήλιος. Προσφέρονται επίσης parking και μπαρμπεκιου.

Το ECOXENIA βρίσκεται ένα χιλιόμετρο μεκριά από τη γραφική Οία, ανάμεσα στους αμπελώνες πάνω από τη θάλασσα. Οι παραλίες Παράδεισος και Κολούμπος είναι εύκολα προσβάσιμες καθώς και οι παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής. Απολαύστε τη φιλοξενία μας στην ήρεμη ατμόσφαιρα ακούγωντας τον παφλαμό των κυμάτων. Το ECOXENIA είναι νεόχτιστο με μεγάλο κήπο σε ήρεμο περιβάλλον με φροντίδα προς του επισκέπτες που αγαπούν τη φύση, τον ήλιο, τη θάλασσα, την ιδιωτικότητα, την ηρεμία και τη ρομαντική θέα για το μήνα του μέλιτος.

Το ECOXENIA προσφέρει στους επισκέπτες του:
- Studios με: Ιδιωτικό μπαλκόνι με απίστευτη θέα στη θάλασσα και στο περίφημο ηλιοβασίλεμα της Οίας, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου επίπλωση, παραδοσιακά χτιστά κρεβάτια, air-condition, δορυφορική τηλεόραση, απ’ευθείας τηλέφωνο με γραμμή ISDN, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, σκεύη κουζίνας, καφετιέρα, βραστήρα, σίδερο, στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοκιβώτιο.
- Καθημερινό καθάρισμα δωματίου, υπηρεσίες fax. Δυνατότητα πρόσβασης στο Internet.
- Δωρεάν ποδήλατα.
- Φιλοξενία και παραδοσιακά προιόντα από τον κήπο μας, τα οποία μπορείτε να μαζέψετε και μόνοι σας.
- Μιλάμε Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Τιμές από 50€

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.yahotels.gr/ecoxenia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails