AdSenseBanner

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ιδρυτής του Facebook.... γίνεται Κόμικ



Είναι ένας από τους δημιουργούς του Facebook, του δημοφιλέστερου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, η περιουσία του ανέρχεται σε 7 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή την εβδομάδα βγαίνει στους κινηματογράφους μια ταινία για την ανέλιξή του και την επαγγελματική του επιτυχία. Έτσι φαίνεται πολύ φυσικό ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα ήταν ο βασικός ήρωας ενός κόμικς κάτι που τον εντάσσει ακόμα περισσότερο στην ποπ κουλτούρα.

Ο εκδοτικός οίκος και εταιρία παραγωγής Bluewater Productions ανακοίνωσε χθες ότι θα εκδώσει ένα βιογραφικό κόμικς με τον τίτλο "Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ο δημιουργός του Facebook". Ο δημιουργός του κόμικς Τζερόμ Μάιντα δήλωσε ότι η ζωή του 26χρονου Μαρκ για συγκεκριμένους λόγους έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

"Ο Μαρκ απέρριψε τεράστιες προσφορές σε πολύ νεαρή ηλικία και αρνήθηκε τις προτάσεις αυτές γιατί πολύ βαθιά μέσα του γνώριζε ότι είχε πολύ υψηλούς στόχους για να μπορεί να δουλέψει για κάποιον άλλο".

"Ο Μπιλ Γκέιτς πρόσφερε στον Μαρκ ένα εκατομμύριο δολάρια για να δουλέψει γι αυτόν όταν ο Μαρκ ήταν ακόμα στο λύκειο και ο Μαρκ απέρριψε την προσφορά. Εννοώ πόσα παιδιά σχολικής ηλικίας έχουν την ευκαιρία να δεχτούν μια τέτοια πρόταση; Ελάχιστα. Και πόσα από αυτά θα είχαν το σθένος να απορρίψουν μια τέτοια πρόταση και να επιλέξουν μια δική τους πορεία; Ελάχιστοι έως κανένας", πρόσθεσε ο ίδιος.

Άλλες προσωπικότητες που περιέχονται στην παραγωγή της Bluewater είναι ο νεαρός καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, ο σταρ του αγγλικού ποδοσφαίρου Ντέηβιντ Μπέκαμ, η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga και η επίσης τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ.

Στις αρχές του μήνα, το περιοδικό Forbes κατέταξε τον Ζούκερμπεργκ στην 35η θέση των πλουσιοτέρων ανθρώπων στις ΗΠΑ με την περιουσία του να ανέρχεται σε 6,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails