AdSenseBanner

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Καρδίτσα: Δωρεάν ασύρματο δίκτυο Ιnternet


Σε λειτουργία τέθηκε το ασύρματο δίκτυο δωρεάν πρόσβασης στο Διαδίκτυο στην πόλη της Καρδίτσας, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες της περιοχής και όχι μόνο, να συνδέονται δωρεάν στο Ιντερνετ, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών ή κινητών τηλεφώνων τελευταίας τεχνολογίας.

Για την ενημέρωση των πολιτών ήδη ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου προχώρησε στην έκδοση ενημερωτικού εντύπου που θα διανεμηθεί κατ’ οίκον, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τον τρόπο χρήσης και αξιοποίησης του δικτύου.

Για τη σύνδεση ενός χρήστη στο ασύρματο δίκτυο δωρεάν πρόσβασης στο Διαδίκτυο του Δήμου Καρδίτσας, υπάρχουν δύο τρόποι εισόδου:

Είσοδος απεριόριστης χρονικής διάρκειας, με λογαριασμό χρήστη που μπορεί να προμηθευτεί κάθε πολίτης από το Γραφείο Μηχανοργάνωσης του Δήμου, συμπληρώνοντας μια απλή αίτηση με τα στοιχεία του.

Ο άλλος τρόπος αφορά είσοδο περιορισμένης χρονικής διάρκειας, χωρίς λογαριασμό χρήστη και διαδικασία αίτησης για κωδικούς. Με τον τρόπο αυτό προσφέρεται σύνδεση για 30 λεπτά την ημέρα σε κάθε χρήστη.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails