AdSenseBanner

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕasyJet: καλύτερη low fare αεροπορική εταιρεία για 10η συνεχόμενη χρονιά


Η easyJet, η πρωτοπόρος ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία low fare, βραβεύτηκε για 10η συνεχόμενη χρονιά ως «η καλύτερη Low Fare αεροπορική εταιρεία» από το καταξιωμένο περιοδικό Business Traveller στο Λονδίνο.

Μέσα από τον θεσμό των βραβείων Business Traveller, που διεξάγεται εδώ και 20 χρόνια, οι αναγνώστες ψηφίζουν και αναδεικνύουν τις εταιρείες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, με την easyJet να αποτελεί μια από αυτές. Τα τελευταία 10 χρόνια η easyJet έχει επιτύχει να διακριθεί ανάμεσα σε ανταγωνιστικές εταιρείες όπως η Air Asia, Air Berlin, BMI Baby, Jet2 και η εταιρεία από το Δουβλίνο.

Η Carolyn McCall, η chief executive της easyJet, δήλωσε: «Η βράβευση καλύτερης low fare αεροπορικής εταιρείας από το παγκόσμιο επιβατικό κοινό για 10η συνεχή χρονιά αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή, αλλά και απόδειξη της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης των ανθρώπων μας. Η νέα μας βράβευση προβάλλει τη δυναμική του προϊόντος και της μάρκας easyJet. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες μας που μας ψήφισαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails