AdSenseBanner

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ερχεται σύντομα το νέο TWITTER.com


Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίζουν να γίνονται εμφανείς οι αλλαγές στην εμφάνιση και όχι μόνο του Twitter, μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

To νέο Twitter παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η σημαντικότερη αλλαγή είναι πως αποκτά τη δυνατότητα προβολής video και εικόνων μέσα στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας. Κάτι που δεν γινόταν στο παρελθόν και χρειαζόταν ειδική εφαρμογή από τρίτους δημιουργούς για να γίνει εφικτό.
Micro-blogging
Το Twitter είναι η πιο δημοφιλή υπηρεσία micro-blogging, με δεκάδες εκατομμύρια χρήστες να δημοσιεύουν μικρά μηνύματα με μέγεθος μέχρι 160 χαρακτήρες. Είναι χαρακτηριστικό ότι η δημοτικότητα του Twitter συγκρίνεται ευθέως με εκείνη του Facebook και αρκετοί θεωρούν ότι το πρώτο είναι η νέα μεγάλη τάση στο χώρο του Διαδικτύου.
Κοντά στο Facebook
Από την άλλη πλευρά, η νέα εμφάνιση του Twitter θεωρείται ότι έρχεται πιο κοντά σε εκείνη του Facebook, το οποίο βασίζεται πολύ στο video και τις φωτογραφίες.

Οπότε αρχίζει και τίθεται ένα ερώτημα αναφορικά με το κατά πόσον οι χρήστες του Twitter, πολλοί από τους οποίους δεν θέλουν να ασχολούνται με το Facebook, θα αποδεχθούν αυτή την αλλαγή ή θα αναζητήσουν άλλη υπηρεσία για την κοινωνική δικτύωσή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails