AdSenseBanner

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Νέα διεθνή διάκριση


Άλλη μια Ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά σε διεθνές επίπεδο, απέσπασε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Ανάπτυξης Αερογραμμών ROUTES 2010, που πραγματοποιήθηκε στο Βανκούβερ του Καναδά, οι αεροπορικές εταιρίες από όλο τον κόσμο, βράβευσαν τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ως το 2ο καλύτερο αεροδρόμιο στην Ευρώπη στο αεροδρομιακό μάρκετινγκ, για τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη που προσφέρει στις αναπτυξιακές προσπάθειες και τα προγράμματα των εταιρειών.

Μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος αναπτυξιακών κινήτρων & μάρκετινγκ, ο ΔΑΑ συμμετέχει στο αρχικό ρίσκο των εταιρειών για την ανάπτυξη νέων δρομολογίων, υποστηρίζοντας με συνέπεια τις αεροπορικές εταιρείες και ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά του. Παράλληλα με το γενναιόδωρο πρόγραμμα εκπτώσεων που προσφέρει, ο ΔΑΑ υλοποιεί ένα ευρύ φάσμα προωθητικών & διαφημιστικών υποστηρικτικών ενεργειών προς τις αεροπορικές εταιρείες, πρωτοπορώντας στην εφαρμογή σύγχρονων πρακτικών για την προσέλκυση νέων αεροπορικών συνδέσεων και συμβάλλοντας στην προώθηση των αεροπορικών εταιρειών στην Ελλάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την αρχή του έτους, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδέχτηκε 5 νέες αεροπορικές εταιρείες (Air Canada, Air Transat, Croatia Airlines, Estonian Air και Transaero).

Ανάμεσα σε όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης, το πρώτο βραβείο απέσπασε φέτος το αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ενώ, μαζί με την Αθήνα, με το δεύτερο βραβείο τιμήθηκε και το αεροδρόμιο του Μονάχου. Στην τελική φάση της αξιολόγησης έφθασαν επίσης τα αεροδρόμια του Αμβούργου, της Πράγας και της Ζυρίχης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο θεσμό των ROUTES, το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι το μόνο παγκοσμίως με επτά κορυφαίες διακρίσεις.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails