AdSenseBanner

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οι καλύτερες αφορμές για ένα Long Weekend το Σεπτέμβρη, όπως μας τις παρουσίασε το περιοδικό ΄Playboy΄


Η μεγαλύτερη πισίνα στα 200 μέτρα.
www.marinabaysands.com

Το ολοκληρωμένο resort στη Marina Bay της Σιγκαπούρης, που άνοιξε τον Ιούνιο του 2010, κόστισε 5,7 δισ. ευρώ. Διαθέτει 2.560 δωμάτια και σουίτες, τεράστιο εκθεσιακό κέντρο, υπερπολυτελές καζίνο, shopping mall, μουσείο τέχνης και επιστήμης, δύο θέατρα, εφτά «celebrity chef» εστιατόρια και δύο πλωτά κλαμπ. Το SkyPark, που ενώνει τους τρεις ουρανοξύστες, έχει τη μεγαλύτερη εξωτερική πισίνα σε τέτοιο ύψος και την καλύτερη θέα στη Σιγκαπούρη. Θεωρείται κατασκευαστικό επίτευγμα, αφού βρίσκεται σε ύψος 200 μ., εκτείνεται κατά 67 μ. έξω από το κτίριο και καλύπτει συνολικά 12.400 τ.μ. (μεγαλύτερο από τέσσερα αεροπλάνα A380 ή τρία γήπεδα ποδοσφαίρου!).

Θεματικές Βραδιές

Ξενοδοχείο για γκάζια
www.v8hotel.de

Ονειρευόσουν να το κάνεις σε μια Cadillac σε ένα drive-in σινεμά; Μήπως σε μια Mercedes-Benz ενώ περνάς από ένα car wash; ΄H σε ένα γκαράζ Morris Minor; Στο V8 Hotel στη Στουτγάρδη μπορείς! Το ξενοδοχείο αυτό είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Διαθέτει 10 θεματικά δωμάτια, σχεδιασμένα και διακοσμημένα ειδικά για auto nerds, με αυθεντικά κομμάτια από τον κόσμο της αυτοκίνησης.

Eco-Luxe Hotel
www.hotelito.com

Το Hotelito Desconocido είναι ένα ξεχωριστό πολυτελές οικολογικό resort, χτισμένο σε έναν προστατευόμενο υδροβιότοπο στο Μεξικό, με 150 είδη πτηνών και θαλάσσιες χελώνες, που περιβάλλεται από αμμώδεις παραλίες, παρθένα νερά και φοίνικες. Διαθέτει 27 ιδιωτικά παραδοσιακά bungalows και 3 eco-villas. Μέσα σε αυτό το σκηνικό φιλοξενείται και το πιο πολυτελές spa του Μεξικού.

Λονδίνο με 3 ευρώ
www.tunehotels.com

Η αλυσίδα low cost ξενοδοχείων Tune Hotels μόλις άνοιξε στο Westminster του Λονδίνου το πρώτο της ξενοδοχείο στην Ευρώπη, που υπόσχεται ύπνο 5 αστέρων με 3 ευρώ! Κάθε δωμάτιο διαθέτει ένα ανατομικό κρεβάτι με πουπουλένια μαξιλάρια -που θα βρίσκατε σε πεντάστερο ξενοδοχείοκαι ένα μπάνιο. Τίποτε άλλο! Αν χρειαστείτε air-condition, πετσέτες ή καθαρισμό δωματίου, θα υπάρχει έξτρα χρέωση.

Κυανή Ακτή

Τρία νέα design ξενοδοχεία στο Σεν Τροπέ, αντάξια του προορισμού, ανανεώνουν το σκηνικό της Γαλλικής Ριβιέρας.

Το Hotel Ermitage (www.ermitagehotel.fr) του διάσημου Γάλλου καλλιτέχνη graffiti Monsieur Andre είναι απόλυτα ταιριαστό με τη ρετρό σικ αίγλη του μέρους. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο από έναν επώνυμο φίλο του, όπως η Chloe Sevigny και ο Christian Louboutin, ενώ το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι κατάμεστο κάθε βράδυ.

Το Sezz Saint-Tropez (www. hotelsezz-sainttropez.com) διαθέτει 37 μοντέρνες βίλες και σουίτες με την υπογραφή του Christophe Pillet, «προστατευόμενου» του Philippe Starck.

Στο Muse (www. muse-hotels.com) η ζεν πολυτέλεια κυριαρχεί και δένει αρμονικά με το Dom Perignon champagne bar δίπλα στο λόμπι του ξενοδοχείου. Οι 15 σουίτες του εκτείνονται σε έναν υπερυψωμένο κήπο με θέα στη Μεσόγειο.

Αναδημοσίευση από το τεύχος Σεπτεμβρίου Νο177 του περιοδικού ΄Playboy΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails