AdSenseBanner

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Γερουλάνος: «Προσφέρουμε πιο πολλά από την Τουρκία»


Συνέντευξη στην ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronot

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης του στο Ισραήλ, είχε την ευκαιρία να δώσει συνέντευξη τύπου και να παραβρεθεί σε δεξίωση παρουσία πολλών εκπροσώπων του τουριστικού τομέα της χώρας.

Στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Yedioth Ahronot , εξέφρασε την άποψη ότι η Ελλάδα πλεονεκτεί έναντι της Τουρκίας στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών έχοντας έναν πολιτισμό χιλιετιών και πολλές δραστηριότητες να προσφέρει στους επισκέπτες της κι όχι μόνον... ηλιοθεραπεία.

Παράλληλα τόνισε πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με την Τουρκία είναι το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και νόμισμά μας είναι το ευρώ. Τα ελληνικά ξενοδοχεία μπορούν άνετα να συγκριθούν με αυτά στη Τουρκία. Υπάρχουν παράμετροι στο κομμάτι του τουρισμού που η Τουρκία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με εμάς.

Τέλος, όσο για την προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά το Ισραήλ με την Ελλάδα, αυτές δεν έχουν σχέση με την κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας τόνισε.

πηγή: http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails