AdSenseBanner

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Πουλάει το «μυστικό παράδεισο» του Αριστοτέλη στον Armani ;


Εκποιεί την περιουσία που κληρονόμησε από τη μητέρα της η Αθηνά Ωνάση

Τι κρύβεται πίσω από το ακίνητο στα Σύβοτα της Λευκάδας που κληρονόμησε από τον παππού της η Αθηνά Ωνάση και γιατί αποφάσισε να το αγοράσει ο Τζόρτζιο Αρμάνι;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθηνά έχει ξεκινήσει την εκποίηση αρκετών από τα περιουσιακά στοιχεία που κληρονόμησε από τη μητέρα της, Χριστίνα όπως τη βίλα της, το οικόπεδο της Γλυφάδας, τα κοσμήματά της κ.α. Σε μερικά από αυτά οι διαδικασίες πώλησης έχουν ολοκληρωθεί.

Η πώληση της έκτασης στα Σύβοτα Λευκάδας γίνεται καθώς η Αθηνά Ωνάση δεν έχει καμία πρόθεση να την εκμεταλλευτεί. Πιθανότατα θα επενδύσει τα χρήματα σε μετοχές που θα της αποφέρουν άμεσα κέρδη. Η ίδια ζει μόνιμα στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας μαζί με το σύζυγό της και ταξιδεύει για αρκετούς μήνες στην Ευρώπη.

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι, του οποίου ο όμιλος τον τελευταίο καιρό αναζητεί εκτάσεις- φιλέτα προς αξιοποίηση.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/

1 σχόλιο:

  1. Η Αθηνούλα αποκαλύπτει, εδώ και πολλά χρόνια, τον ανθελληνικό της χαρακτήρα. Ας ελπίσουμε ότι τα προς πώληση περιουσιακά στοιχεία δε θα καταλήξουν μόνο σε ξένους αγοραστές. Ας γίνει το ξεκαθάρισμα μπας και η αξιοποίηση τής εν λόγω περιουσίας από τους νέους αγοραστές ωφελήσει σε ένα βαθμό και τις τοπικές κοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails