AdSenseBanner

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ξενοδοχείο Myconian Kohili-Korali-Kyma-Kalypso Thalasso Spa Center


Το Myconian K Hotels & Thalasso Spa Center (Κοχύλι-Κοράλι-Kύμα-Καλυψώ) προσφέρει στους επισκέπτες μια δωρεάν 50λεπτη θεραπεία θαλασσοθεραπείας καθημερινά και βρίσκεται σε πολύ καλή τοποθεσία, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την κοσμοπολίτικη Χώρα.

Το γυμναστήριο και οι εγκαταστάσεις σπα, οι μεγάλες βεράντες με θέα στις 2 πολυεπίπεδες πισίνες και στο Αιγαίο, το υπαίθριο τζακούζι και η εκπληκτική θέα είναι μερικά από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του 3 αστέρων Myconian Thalasso Spa Centre.

Το Myconian Κοχύλι-Κοράλι-Κύμα-Καλυψώ προσφέρει άνετο και οικονομικό κατάλυμα στη Μύκονο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με εντυπωσιακή θέα. Κάθε κομψό δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και είναι εξοπλισμένο με δορυφορική τηλεόραση με κανάλι ταινιών, μικρό ψυγείο και κλιματισμό. Τα superior δωμάτια διαθέτουν επίσης ιδιωτικό υπαίθριο τζακούζι.

Το a la carte εστιατόριο Windmills με θέα τις πισίνες και την περίφημη πόλη της Μυκόνου σερβίρει προσεκτικά επιλεγμένη μεσογειακή κουζίνα. Αναψυκτικά και ελαφρά σνακ σερβίρονται στο μπαρ της πισίνας Veranda με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Δωμάτια: 156

Αλυσίδα ξενοδοχείου: The Myconian Collection

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails