AdSenseBanner

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Olympic Air: Προσφορές για επιλεγμένα δρομολόγια


Σε νέα προσφορά με ναύλους από 15 και 34 ευρώ για επιλεγμένα δρομολόγια στο εσωτερικό και το εξωτερικό, αντίστοιχα προχώρησε η Olympic Air.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τα δρομολόγια Αθήνα-Χανιά, Αθήνα- Μύκονο , Αθήνα-Σαντορίνη και Αθήνα –Ρόδο ο ναύλος ανέρχεται σε 15 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 10 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, www.olympicair.com, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Για τα δρομολόγια Αθήνα-Άμστερνταμ, Αθήνα-Βουκουρέστι και Αθήνα-Λονδίνο o ναύλος ανέρχεται σε 34 ευρώ και διπλασιάζεται για ταξίδια μετ’ επιστροφής. Το τέλος εξυπηρέτησης μέσω του Call Center και των σημείων πώλησης της Olympic Air ανέρχεται σε 15 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη χρέωση για αγορά του εισιτηρίου από το website της Olympic Air, http://www.olympicair.com/, ανέρχεται σε 4 ευρώ.

Η προσφορά ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου και ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και 13 Οκτωβρίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 22 Οκτωβρίου έως και 16 Δεκεμβρίου. Οι ναύλοι δεν περιλαμβάνουν φόρους αεροδρομίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails