AdSenseBanner

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Το κυνήγι του θησαυρού του Αλή Πασά


Εδώ και περίπου δύο μήνες, η ζωή του δημάρχου Βασιλικής Τρικάλων, Βάιου Ζιάκα, έχει αλλάξει άρδην. Κι αυτό, επειδή το κινητό του τηλέφωνο χτυπά αδιάκοπα και όσοι είναι στην άλλη άκρη της γραμμής έχουν μια και μόνη ερώτηση: πότε ξεκινά το κυνήγι του θησαυρού; Πρόκειται για το θησαυρό του Αλή Πασά, τον οποίο θα προσπαθήσει να ανιχνεύσει ένας Ελληνοαυστραλός, σε μια τοποθεσία, που εκτείνεται μεταξύ των περιοχών των Αγίων Θεοδώρων και της Θεόπετρας, στο νομό Τρικάλων.

Από τότε που ανακοινώθηκε το φιλόδοξο αυτό σχέδιο, ο δήμαρχος Βασιλικής δέχεται καθημερινά δεκάδες τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους, Έλληνες και ανταποκριτές ξένων πρακτορείων ειδήσεων στην Ελλάδα, οι οποίοι ζητούν να μάθουν πότε θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακάλυψη του τεράστιου, όπως λέγεται, θησαυρού του Αλή Πασά.

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιοι που δεν κλείνουν το ακουστικό τους, αν δεν ακούσουν από τον κ. Ζιάκα τον αριθμό τηλεφώνου του επίδοξου κυνηγού του θησαυρού του Αλή Πασά για να επικοινωνήσουν μαζί του.

Στις επίμονες αυτές ερωτήσεις, ο δήμαρχος Βασιλικής απαντά σύμφωνα μ' αυτά που γνωρίζει και ακούστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία παρέστη και ο Ελληνοαυστραλός, ο οποίος είπε πως, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 12 Οκτωβρίου, με τη χρήση δύο γεωτρύπανων.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails