AdSenseBanner

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Adventura Jeeping στα βουνά της Ροδόπης



Την οροσειρά της Ροδόπης, μέσα από χωμάτινες διαδρομές που από τη μία σου κόβουν την ανάσα και από την άλλη σε προκαλούν να τις περπατήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από "πρώτο χέρι" οι περίπου 50 συμμετέχοντες στο δεύτερο- για φέτος- Aventura Jeeping, που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 28-31 Οκτωβρίου.

Η πρόκληση για τους λάτρεις της τετρακίνησης είναι μεγάλη, καθώς ο πήχυς έχει τεθεί πολύ ψηλά, αφού όλες οι προηγούμενες αποστολές- εκδρομές, με σημείο αναφοράς διαφορετικά, πανέμορφα μέρη της Ελλάδας, ήταν απόλυτα επιτυχημένες.

Οι συμμετέχοντες οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν με τα jeep τους τις διαδρομές πάνω από το Λειβαδίτη, τα Πομακοχώρια, το Πολύαρνο και θα φθάσουν μέχρι τα Θρακικά Μετέωρα, το Παπίκιο Όρος, το Δέλτα του Έβρου και το δάσος της Δαδιάς.

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα πάρουν μέρος σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως trekking στους καταρράκτες του Λειβαδίτη, βίντεο-προβολή και περιήγηση με βάρκες, στο Δέλτα του Έβρου, επίσκεψη και ξενάγηση στο δάσος της Δαδιάς, τετράωρη κατάβαση με κανό στα στενά του Νέστου και ανάβαση με τρένο, καθώς και Adventure Games. Η βάση θα είναι στο χωριό Μαρώνεια σ' έναν πανέμορφο, παραδοσιακό, πέτρινο ξενώνα.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails