AdSenseBanner

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΣΚΑΡΔΑΜΟΥΛΑΣ , ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ


Καλωσήλθατε στα παραδοσιακά στούντιο του Κήπου της Σκαρδαμούλας, όπου σμίγει η ζεστή μανιάτικη φιλοξενία με την Ομηρική παράδοση.

Ο Κώστας (αυθεντικός τύπος μανιάτη φιλόξενος και ντόμπρος) και η Γιούλα, περιποιητική και πρόσχαρη (καθηγήτρια Αγγλικών το χειμώνα), με τις δυο κόρες τους Τάκια και Σάντυ λειτουργούν σε οικογενειακή βάση την επιχείρηση και κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουν μια ευχάριστη και άνετη διαμονή.

Αποφασίσαμε να συνδυάσουμε την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις: στο ισόγειο – παλιό ελαιοτριβείο του 1850, με πλατείς τοίχους από ποταμίσια πέτρα και ψηλά ταβάνια – δημιουργήσαμε το περίφημο εστιατόριο Κήπος της Σκαρδαμούλας που έκανε γνωστό το όνομα της Καρδαμύλης και έξω από την Ελλάδα και συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του 28 χρόνια. Έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους που επιστρέφουν συχνά για τη φιλόξενη εξυπηρέτηση και τη γευστικότατη κουζίνα του.

Στον πρώτο όροφο χτίσαμε 5 στούντιο με πέτρα και ξύλο ακολουθώντας πιστά την παράδοση, σε πλήρη αρμονία με το μανιάτικο τοπίο. Βρισκόμενα στην καρδιά του χωριού, απολαμβάνουν την εξαιρετική θέα της κοντινής θάλασσας, των μακρινών βουνών και της τριγύρω εξοχής. Σε αποσταση μόνο 50 μ βρίσκεται το Σάλιο, μια μικρή γαλήνια παραλία, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βουτιά στα ιριδίζοντα, πεντακάθαρα σμαραγδένια νερά της, μια φανταστική τοποθεσία γι' αυτούς που προτιμούν την εύκολη μετακίνηση και τις ανέσεις κοντά στο σπίτι. Εδώ, είσαστε κοντά σε όλα όσα θα μπορούσατε ενδεχομένως να χρειαστείτε.

http://www.yahotels.gr/kiposskardamoulas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails