AdSenseBanner

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

PORTO PANORAMA στο Πόρτο Χέλι


Τo PortoPanorama, χτισμένο πάνω σε μια από τις πιο αμφιθεατρικές πλαγιές του Πορτο Χελίου, προσφέρει στον επισκέπτη του την πιο μαγευτική θέα που διαθέτει ο Αργολικός κόλπος. Τα δωμάτια έχουν θέα τα δαντελωτά παράλια της Αργοναυπλίας, τα γαλαζοπράσινα νερά της λιμνοθάλασσας της Βερβερόντας, το γραφικό λιμάνι του Πορτο Χελίου και τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες.

Ο νεόκτιστος ξενώνας διαθέτει δίκλινα δωμάτια και δίχωρα διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 εως και 4 άτομα. Εξοπλισμός δωματίων και διαμερισμάτων : Κλιματισμός ( Air Condition), αυτόνομη θέρμανση, άρτια εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο, τηλεόραση LCD, δωρεάν ενσύρματη σύνδεση Internet, αυτόνομη βεράντα με ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα.

Όλα τα παιδιά κάτω των 2 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση σε βρεφικές κούνιες. Όλα τα επιπλέον μεγαλύτερα παιδιά ή ενήλικες χρεώνονται EUR 5,00 ανά νύχτα για επιπλέον κρεβάτια. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται. Παροχές Ξενώνα: Parking εντός του ξενώνα, Fax, Φωτοτυπικό, Καθημερινός Καθαρισμός δωματίων και διαμερισμάτων

http://www.yahotels.gr/portopanorama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails