AdSenseBanner

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Αυστραλία: Αυξήθηκε σημαντικά η τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα


Κόντρα στις προβλέψεις, εντυπωσιακή αύξηση παρουσίασε, κατά το πρώτο επτάμηνο του τρέχοντος έτους, η τουριστική κίνηση από την Αυστραλία προς την Ελλάδα. Αυτό προκύπτει από δηλώσεις που έκανε η επικεφαλής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) στην Αυστραλία, Χριστίνα Καλογερά, στην ελληνική εκπομπή της ραδιοφωνίας της «SBS», στηριζόμενη σε στοιχεία της Αυστραλιανής Στατιστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, οι επισκέψεις από την Αυστραλία προς την Ελλάδα, κατά το πρώτο επτάμηνο του 2010, αυξήθηκαν 15%, σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Η κα Καλογερά ανέφερε πως, κατά τις εκτιμήσεις των Αυστραλών, το 2011 η επιβατική κίνηση προς την Ευρώπη θα παρουσιάσει αύξηση 4% κι αυτό, όπως επισήμανε, σημαίνει "αύξηση και προς την Ελλάδα". Εξάλλου σημείωσε πως "η Ελλάδα προσφέρει πολλές μορφές τουρισμού όλο το χρόνο και για όλους".

Η ίδια απέδωσε την αύξηση της κίνησης προς την Ελλάδα στην υψηλή ισοτιμία του αυστραλιανού νομίσματος και στη διάθεση πολλών αεροπορικών θέσεων, ενώ αναφέρθηκε και στη συμβολή της ομογένειας.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails