AdSenseBanner

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη στις καλύτερες τιμές....

Ιδανικός προορισμός για την 28 Οκτωβρίου....


Χαρακτηρίζετε ίσως η πιο ρομαντική πόλη της Ελλάδας παρόλ’ αυτά η Θεσσαλονίκη διαθέτει και πολλά αρχαιολογικά αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφθεί κανείς. Ο Λευκός Πύργος αποτελεί μέχρι σήμερα το σύμβολο της Θεσσαλονίκης, o οποίος δεσπόζει επιβλητικά στην παραλία της πόλης. Τα κάστρα είναι μια από τις ωραιότερες περιοχές, αφού κανείς μπορεί να δει την πόλη από ψηλά και να απολαύσει πολίτικες συνταγές στα ταβερνάκια της περιοχής.


Απολαύστε τον καφέ σας στα αμέτρητα παραλιακά καφέ της πόλης και κάντε τα ψώνια σας στην Οδό Τσιμισκή. Μεγάλοι Οίκοι Μόδας και πολυκαταστήματα βρίσκονται στα πόδια σας. Συνδυάστε μια ήρεμη βόλτα στη παραλία της Θεσσαλονίκης με την έντονη νυχτερινή ζωή.

Πολλά ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη είναι έτοιμα να σας φιλοξενήσουν. Απολάυστε λοιπόν τη διαμονή σας στη Θεσσαλονόκη επιλέγοντας το καλύτερο ξενοδοχείο.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ένα αρκετά εκτεταμένο κέντρο, στο οποίο συγκεντρώνονται τα περισσότερα καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, αξιοθέατα και χώροι αναψυχής. Η έκτασή του μπορεί να οριστεί ανατολικά από το συγκρότημα του 3ου Σώματος Στρατού, δυτικά από την Πλατεία Δημοκρατίας (πρώην Πλατεία Βαρδαρίου), νότια από την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης (πρώην Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου Α’) και βόρεια από την οδό Ολυμπιάδος στις παρυφές της Άνω Πόλης.

Το κέντρο της θεσσαλονίκης απότελεί την Κάτω Πόλη (Νοτίως της οδού Αγίου Δημητρίου) ή οποία διαχωρίζεται στις συνοικίες: Λαδάδικα, Άνω Λαδάδικα, Φραγκομαχαλάς, Καπάνι, Διαγώνιος, Ναυαρίνου, Ροτόντα, Αγία Σοφία, Ιπποδρόμιο (Λευκός Πύργος).

Κεντρικές οδικές αρτηρίες του Κέντρου αποτελούν οι Οδοί Νίκης, Μητροπόλεως, Τσιμισκή, Εγνατία, Βενιζέλου και Αγίου Δημητρίου. Από την Οδό Φιλίππου ξεκινά η πλατεία Δικαστηρίων, η οποία αποτελεί προέκταση πάνω από την Εγνατία της Πλατείας Αριστοτέλους, της κυριότερης πλατείας της πόλης, που εκτείνεται μέχρι τη Λεωφόρο Νίκης.


1. Λευκός Πύργος
2. Πλατεία Αριστοτέλους
3. Επιβατικό Λιμάνι
4. Ρωμαϊκή Αγορά
5. Επταπύργιο (Ακρόπολη)
6. Ροτόντα
7. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
8. Διεθνής Έκθεση
9. Καυταντζόγλειο Στάδιο
10. Αρχαιολογικό Μουσείο

Επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Θεσσαλονίκη στις καλύτερες τιμές (Η τιμή ισχύει για 3 διανυκτερεύσεις από 28/10 έως 31/10):

Grand Hotel Palace



Καλώς ορίσατε στο GHP το νεότερο ξενοδοχείο 5 αστέρων στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.


Με το μοναδικό του σχεδιασμό, συνδυάζει αρμονικά τις εξαιρετικά σύγχρονες εγκαταστάσεις με την κομψότητα και την πολυτέλεια του νεοκλασικού κτιρίου δημιουργώντας μια μοναδική κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Δωμάτια και αίθουσες εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καλύπτουν και τις πιο σύνθετες ανάγκες.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια ο στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε μας πελάτη ξεχωριστά.

Συνολική τιμή για δύο άτομα (διπλό κρεββάτι deluxe) με πρωινό- 3 νύχτες ~ 354€


Philippion


Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης και 15 λεπτά από το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το Φιλίππειο συνδυάζει την ηρεμία της φύσης και την άνεση, με την εύκολη πρόσβαση στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Στην προνομιακή τοποθεσία του λόφου του Σέιχ Σου, η μοναδική ομορφιά της φύσης μέσα στο μαγευτικό και καταπράσινο δάσος σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της πόλης και του Θερμαϊκού κόλπου σαγηνεύουν τις αισθήσεις σας.

Μετακινηθείτε ΔΩΡΕΑΝ με τα λεωφορεία του ξενοδοχείου και ελάτε να απολαύσετε τον καφέ το ποτό ή το φαγητό σας στους καταπράσινους κήπους μας. Τα λεωφορεία μας σας μεταφέρουν από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ, από και προς το κεντρικότερο σημείο της πόλης, την πλατεία Αγίας Σοφίας. Οι ανακαινισμένοι χώροι του εστιατορίου και της καφετέριας είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν.
 
Συνολική τιμή για δύο άτομα με πρωινό- 3 νύχτες ~ 294€


Metropolitan Hotel


Το ξενοδοχείο METROPOLITAN είναι μέλος του ομίλου Τ.Ο.Ξ.Ε Α.Ε ο οποίος περιλαμβάνει επίσης το ξενοδοχείο THEOXENIA στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και το Κινηματοθέατρο ΕΓΝΑΤΙΑ στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ιδρύθηκε το 1969 από τον Σωκράτη και την Μαρίκα Παπαγεωργίου και είναι ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης.

Λαμβάνοντας υπ όψιν τις παρατηρήσεις, ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας αλλά και τις απαιτήσεις των καιρών, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο, με μοντέρνα αισθητική και ανέσεις που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη. Διατηρώντας το γνωστό φιλικό περιβάλλον του, μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Τελευταία ανακαίνιση 2007-2008.

Συνολική τιμή για δύο άτομα με πρωινό- 3 νύχτες ~ 210€

Anessis


Το ξενοδοχείο Anessis ανακαινίστηκε το 2006 και με το πολύγλωσσο προσωπικό του υπόσχεται στους φιλοξενούμενους του ότι όλα είναι σχεδιασμένα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα , έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών. Το στυλ και η άνεση καθώς και η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια κάνουν αυτό το ξενοδοχείο ιδανικό για τον πελάτη που επισκέπτεται τη πόλη για δουλειά ή για διασκέδαση.


Το ξενοδοχείο προσφέρει 49 δωμάτια, 5 εκ των οποίων είναι για να φιλοξενήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, άμεση σύνδεση τηλεφώνου, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών. Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαριστηρίου, γραμματειακής υποστήριξης και υπηρεσία δωματίων.

Συνολική τιμή για δύο άτομα με πρωινό- 3 νύχτες ~ 175€

Telioni



Το ξενοδοχείο TELIONI βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο εμπορικό κέντρο και τα μεγάλα πολιτισμικά μνημεία της πόλης


Αποτελεί μια άριστη επιλογή για τη διαμονή σας σε ένα οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον φιλοξενίας

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προς τους πελάτες του, δίνοντας έμφαση στη διατήρηση χαμηλών τιμών
 
Συνολική τιμή για δύο άτομα με πρωινό- 3 νύχτες ~ 157€
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails