AdSenseBanner

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Ξενοδοχείο 'Chloe' στην Καστοριά


Στην καρδιά της καταπράσινης ομώνυμης περιοχής της Καστοριάς, η οποία φημίζεται για την φυσική της ομορφιά και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της, βρίσκεται μια από τις πιο σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, η Χλόη, αποτελώντας μοναδικό κομμάτι της και παρέχοντας όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Από το ξενοδοχείο μπορεί κανείς να απολαύσει είτε την λίμνη της Καστοριάς, είτε την Βόρεια παραλία της πόλης, είτε το επιβλητικό όρος Βίτσι, εικόνες που σίγουρα μένουν ανεξίτηλες στον χρόνο!

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το 2005 σε ένα νεόδμητο τριώροφο, πολυτελές κτίριο με υψηλή αισθητική και κοσμοπολίτικο περιβάλλον! Περιλαμβάνει 33 πολυτελή, ευρύχωρα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια τα οποία με τα γήινα χρώματα τους και το νεοκλασικό τους ύφος προσφέρουν στιγμές ηρεμίας στους επισκέπτες, που σε συνδυασμό με την ποικιλία των ανέσεων που τους παρέχονται απολαμβάνουν μια άψογη διαμονή! Η μονάδα διαθέτει επίσης 3 σουίτες οι οποίες δημιουργούν εξαιρετικές συνθήκες άνεσης και διαμονής, παρέχοντας τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ενώ η διακόσμηση και ο χαρακτήρας τους είναι κατάλληλος για τους λάτρεις της πολυτέλειας!

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου λειτουργεί café-bar διαμορφωμένο κατάλληλα ώστε να δημιουργεί ένα αρχοντικό και πολυτελές περιβάλλον. Εξίσου προσεκτικά διακοσμημένη είναι και η αίθουσα πρωινού, ένας άνετος, νεοκλασικός χώρος όπου προσφέρονται αξέχαστα πρωινά με σπιτικά εδέσματα όπως σπιτικές μαρμελάδες, παραδοσιακές πίττες, κέικ, ντόπιο μέλι και άλλες τοπικές νοστιμιές που κάνουν τον επισκέπτη να αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Το Ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή ‘Χλόη’ στην Βόρεια πλευρά της λίμνης και απέχει περίπου 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

http://www.yahotels.gr/chloe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails