AdSenseBanner

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Διακοπές στη Ρώμη στα καλύτερα ξενοδοχεία και με -10% έκπτωση


Η Ρώμη ίσως αποτελεί μια από τις ομορφότερες και ιστορικότερες πόλεις της Ιταλικής Χερσονήσου. Διαθέτει πολυάριθμα ιστορικά μνημεία και για αυτό ονομάζεται και «Αιώνια Πόλη». Περπατώντας στο ιστορικό κέντρο της πόλης έχετε τη δυνατότητα να θαυμάσετε το Κολοσσαίο, αμφιθέατρο χωρητικότητας 50000 ατόμων, καθώς και το Πάνθεον, ναός αφιερωμένος στους θεούς της αρχαίας Ρώμης. Πόλο έλξης σίγουρα αποτελεί και η Καπέλα Σιξτίνα η οποία βρίσκεται στο Βατικανό, φημισμένη για την αρχιτεκτονική της και τον περίφημο διάκοσμό της ζωγραφισμένο με τοιχογραφίες καλλιτεχνών της Αναγέννησης. Η οροφή της έχει φιλοτεχνηθεί από το Μιχαήλ Άγγελο.

Ξεναγηθείτε στους δρόμους της πόλης και πείτε έναν espresso στο πασίγνωστο καφέ El Greco. Στη Ρώμη μπορείτε να βρείτε μπουτίκ των πιο γνωστών οίκων μόδας αλλά και να κάνετε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα που βρίσκονται γύρω από τους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Ρώμης.

Η διαμονή σας στην μαγευτική πόλη της Ρώμης θα σας μείνει σίγουρα αξέχαστη. Επιλέξτε ξενοδοχεία στη Ρώμη κοντά στην Πιάτσα ντι Σπάνια και τη Βία ντελ Κόρσο για να βρίσκεστε κοντα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, ώστε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση στα αξιοθέατα.

Κάντε κράτηση τώρα... Πατήστε εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails