AdSenseBanner

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Διεθνή βραβεία για τη Grecotel – κορυφαίο το Amirandes και 7 “πράσινα” ξενοδοχεία



Το ξενοδοχείο Amirandes συγκαταλέγεται στα καλύτερα του κόσμου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας μεταξύ πελατών του TUI GROUP, του μεγαλύτερου Tουριστικού Oργανισμού. Στο υπερπολυτελές συγκρότημα του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, Grecotel – Classical Hotels στην Ανατολική Κρήτη απονεμήθηκε το βραβείο TUI HOLLY για τη κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών του, διάκριση ιδιαίτερα σημαντική που έρχεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του.

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον κορυφαίο Tουριστικό Oργανισμό στον κόσμο με σκοπό να βρεθούν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία παγκοσμίως. Τα τελικά αποτελέσματα διαμόρφωσαν 500.000 ερωτηματολόγια συμπληρωμένα από πελάτες της TUI, που διαμένουν στα 25.000 περίπου ξενοδοχεία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η διάκριση αυτή αναφέρεται στην ποιότητα των ξενοδοχείων και των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες, ενώ στα 100 πρώτα ξενοδοχεία απονέμεται το βραβείο Tui Holly.
Σημειώνεται ότι επτά από τα ξενοδοχεία της Grecotel, της μεγαλύτερης αλυσίδας ξενοδοχείων στην Ελλάδα, βραβεύτηκαν με γνώμονα τη δράση τους στην προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος.

Υπογραμμίζεται ότι τα βραβεία ‘UMWELT CHAMPION 2010’, που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, βασίζονται στην ετήσια ψηφοφορία των Γερμανών πελατών της TUI, κι αποτελούν παγκόσμια διάκριση.
Ειδικότερα τα ξενοδοχεία της Grecotel, που βραβεύθηκαν είναι:

Grecotel El Greco, Ρέθυμνο, Κρήτη
Grecotel Creta Palace, Ρέθυμνο, Κρήτη
Grecotel Club Marine Palace, Πάνορμο, Κρήτη
Grecotel Kalliston, Χανιά, Κρήτη
Grecotel Olympia Oasis, Κυλλήνη, Δ. Πελοπόννησος
Grecotel Olympia Riviera Thalasso, Κυλλήνη, Δ. Πελοπόννησος
Grecotel Pella Beach, Χανιώτη, Χαλκιδική

Άλλωστε, τα παραπάνω ξενοδοχεία διαθέτουν και τη διάκριση ECO RESORT, ενώ το ξενοδοχείο El Greco φέρει τον επιπλέον τίτλο ΤRAVELIFE GOLD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails