AdSenseBanner

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΟΑ: Αλλαγές στις πτήσεις


Αλλαγές στο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air φέρνει η 4ωρη στάση εργασίας που εξήγγειλαν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας και η ΟΣΥΠΑ, συμμετέχοντας στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου.

Όπως ανακοινώθηκε ματαιώνονται 16 δρομολόγια και συγκεκριμένα από Αθήνα μετ΄ επιστροφής για Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη- Ικαρία- Πάρο- Σύρο - Μήλο- Κύθηρα- Αστυπάλαια- Σάμο- Ρόδο- Αλεξανδρούπολη και Μύκονο. Επίσης Ματαιώνονται οι πτήσεις Ρόδος-Κάρπαθος-Ρόδος και Ρόδος-Καστελόριζο-Ρόδος καθώς και Θεσσαλονίκη-Ρόδος-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη

Για τον ίδιο λόγο η Olympic Air τροποποιεί τις ώρες αναχώρησης σε 18 πτήσεις εσωτερικού καθώς και σε 13 πτήσεις εξωτερικού. Η Olympic Air θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τους επιβάτες των ως άνω ακυρωμένων πτήσεων προκειμένου να τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της και να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πτήσεις των οποίων οι ώρες τροποποιούνται οι επιβάτες μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα εξυπηρέτησης πελατών: 801 801 0101 (από σταθερό) και 210 3550500 (από κινητό).

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails