AdSenseBanner

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Διακοπές στην Πράγα στα καλύτερα ξενοδοχεία και στις καλύτερες τιμές!


Η Πράγα αποκαλείται “ Χρυσή Πόλη” και “Μητέρα των Πόλεων”. Το ιστορικό κέντρο της Πράγας από το 1992 ανήκει στον παγκόσμιο κατάλογο κληρονομίας της ΟΥΝΕΣΚΟ. Είναι αναμφίβολα μια πόλη με πολλά αξιοθέατα και πλούσιο πολιτισμό. Στη γνωστή συνοικία Σράρε Μιέστο βρίσκεται η πλατεία της Παλαιάς Πόλης με το άγαλμα του Γιάν Χαους. Το παλαιό Δημαρχείο και το Αστρονομικό Ρολόι. Μην παραλέιψετε να κάνετε μια αξέχαστη βόλτα στην ιστορική γέφυρα του Καρόλου στον ποταμό Μολδάβα στο κέντρο της πόλης.

Η Πράγα είναι γνωστή για τα πολλά είδη μπύρας της γι αυτό αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε μία από τις μπυραρίες και να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές. Τα πολυκαταστήματα βρίσκονται στη διάθεση κάθε επισκέπτη καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπου εκεί μορείτε να βρείτε ρούχα και αξεσουάρ επώνυμων σχεδιαστών μέχρι και παραδοσιακά προιόντα.

Παραδοσιακά ξενοδοχεία στην Πράγα αλλά και ξενοδοχεία με μοντέρνο design καλύπτουν κάθε γούστο και βαλάντιο. Επωφεληθείτε από τις προσφορές κλείνοντας φθηνά αεροπορικά εισητήρια και ξενοδοχεία στην Πράγα μέσα από το http://www.citytravel.gr/

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και κάντε online κράτηση για ξενοδοχεία στην Πράγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails