AdSenseBanner

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Γερουλάνος: "ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΥΛΩΝΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"


Στροφή στα εργαλεία του διαδικτύου επιχειρεί η πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού προκειμένου να καταστεί αξιόμαχη στις προκλήσεις που διαμορφώνονται διεθνώς στις αγορές στόχους της Ελλάδας. Στην παρουσίαση των δεκατριών νέων Video που θα εμπλουτίζουν στο εξής το δικτυακό τόπο Youingreece, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, στάθηκε στη νέα στρατηγική αντίληψη του υπουργείου σε ό,τι αφορά την διαφημιστική καμπάνια. Αφού επεσήμανε ότι ο ΕΟΤ μετεξελίσσεται σε φορέα προώθησης της Ελλάδας στο εξωτερικό, εστίασε στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται από το υπουργείο και έχουν ως επίκεντρο το διαδίκτυο.

Με όχημα τη νέα πύλη του ελληνικού τουρισμού, visitgreece.gr, ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσε τη νέο διαδικτυακό πρόγραμμα που ακούει στο όνομα my-greece.gr, το οποίο αποτελεί τη μετεξέλιξη του Youingreece και της δράσης Συμμαχία για την Ελλάδα. Σε αυτό το νέο εγχείρημα ο χρήστης θα καλείται να ανεβάζει τις αγαπημένες του φωτογραφίες και τα βίντεο του, με σκοπό να αναδείξει ο ίδιος την Ελλάδα που αγαπά, τις ομορφιές της και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ξεχωριστή. Το εν λόγω υλικό θα συνοδεύεται από ένα μικρό κείμενο 25 λέξεων, μέσα από το οποίο ο χρήστης θα μας περιγράφει τη δική του εμπειρία.

Σε ένα επόμενο στάδιο σκοπός του my-greece.gr είναι να αποτελέσει το φωτογραφικό και αρχειακό πλούτο που θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την ανάπτυξη των 90 εμπειριών του Visitgreece.gr. Στόχος της ανάπτυξης των 90 εμπειριών είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οπτικού και λεκτικού περιεχομένου που θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα τοποθέτηση του ελληνικού τουρισμού και τον επανασχεδιασμό του. Οπως είπε ο κ. υπουργός, η νέα στρατηγική τοποθέτηση της Ελλάδας επιτάσσει την ανάδειξη μοναδικών διαφοροποιημένων εμπειριών-πρεσβευτών, οι οποίοι ορίζονται αριθμητικά 10 για καθένα από τους 9 τουριστικούς κλάδους (Nautical, Meetings, Seaside, Athens & Thessaloniki, Culture, Luxuru, Nature, Touring, Wellness).

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails