AdSenseBanner

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

PORTO SIKINOS: ιδανικός τόπος διαμονής, όπου σας παρέχει όλες τις ανέσεις καθώς και ηρεμία όταν την χρειάζεστε.


Το Πόρτο Σίκινος είναι ένα παραθαλάσσιο συγκρότημα χτισμένο στην πλαγιά του λόφου, σε 6 επίπεδα. Σας παρέχει άνετη διαμονή σε οικείο περιβάλλον με φιλική ατμόσφαιρα. Βρίσκεται 30μ από την παραλία και 100μ από το λιμάνι. Η προνομιακή θέση που είναι χτισμένο το Πόρτο Σίκινος θεωρείται ιδανικός τόπος διαμονής, όπου σας παρέχει όλες τις ανέσεις καθώς και ηρεμία όταν την χρειάζεστε.


Είναι χτισμένο σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Τα 18 λευκά δωμάτια με τα μπλε & ροζ παράθυρα είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της νησιωτικής αρχιτεκτονικής. Όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση, μουσική, μπάνιο και βεράντα

Η εντυπωσιακή κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα θα σας αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές σας στη Σίκινο και ειδικά στην περιοχή Αλλοπρόνοια, στο Πόρτο Σίκινος. Μόλις 10 λεπτά από την χώρα της Σικίνου με συχνά δρομολόγια του λεωφορείου, όπου υπάρχει στάση μόλις 30μ ξενοδοχείο. Το συγκρότημα διαθέτει βεράντα για πρωινό καθώς και lounge bar όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πιο φημισμένα κοκτέιλ, βάφλες με παγωτό και πίτσα.

http://www.yahotels.gr/PortoSikinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails