AdSenseBanner

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ξενοδοχείο Xifoupolis: Το κόσμημα της Μονεμβασιας


Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή Ξιφιάς Μονεμβασίας, μόλις 5 χιλιόμετρα από το περίφημο Κάστρο της Μονεμβάσιας, στο Νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου του Νομού Λακωνίας.

Η Λακωνία είναι ένας από τους 52 νομούς της Ελλάδας με πρωτεύουσα τη Σπάρτη. Το ξενοδοχείο 'Xifoupolis' αποτελείται από ευρύχωρα, ευήλια και πολυτελή διαμερίσματα και studio flats, όλα εξοπλισμένα με πλήρες πολυκούζινο και ανέσεις που ικανοποιούν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις. Στις ιστοσελίδες αυτές θα βρείτε ,επίσης, πληροφορίες για την ιστορική και πανέμορφη Moνeμβάσια και το διάσημο Κάστρο της. Υπάρχουν επίσης οδικοί χάρτες και διαδρομές για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο στη Μονεμβάσια από τα διεθνή αεροδρόμια της Καλαμάτας και της Αθήνας.

Το ξενοδοχείο 'Xifoupolis' μπορεί να οργανώσει, για τους πελάτες του, ιδιωτική μεταφορά από και προς αυτά τα αεροδρόμια καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο ξενοδοχείο μας σε πολύ χαμηλές τιμές. Επιπροσθέτως, το ξενοδοχείο προσφέρει προγράμματα διακοπών,'all inclusive', τα οποία αποτελούνται από διαμονή, ενοικίαση αυτοκινήτου και φαγητό Για διακοπές μεγαλύτερες των 14 ημερών οι τιμές του ξενοδοχείου μας περιλαμβάνουν εκπτώσεις, το ύψος των οποίων εξαρτάται από την περίοδο και τη διάρκεια της παραμονής. Είμαστε σίγουροι ότι τα ειδικά αυτά προγράμματα του ξενοδοχείου μας προσφέρουν τις καλλίτερες τιμές της αγοράς. Λόγω της στενής σχέσης και συνεργασίας του ξενοδοχείου μας με τοπικές επιχειρήσεις μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας πραγματικά φθηνές διακοπές χωρίς όμως κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

site: http://www.xifoupolis.com/
FB page: http://www.facebook.com/pages/XIFIAS-MONEMVASIAS-MONEMVASIA-LACONIA-GREECE-PO-BOX-23070/Xifoupolis-Hotel/121165104475

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails