AdSenseBanner

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Οι εντυπώσεις μου από τις διακοπες στα Χανιά - Κρήτη (Καλοκαίρι 2010)


Αυτό το καλοκαίρι επισκέφθηκα την Κρήτη και έμεινα στα πανέμορφα Χανιά!!!
Είχα κλείσει δωμάτιο μέσω ίντερνετ και αφού είχα δει φωτογραφίες και είχα συμφωνήσει τι θα ήθελα να εχει το δωμάτιο(το οποίο έγραφε ότι έχουν ανακαινίσει).

Έφτασα νωρίς το πρωί και το μόνο που ήθελα ήταν να φτάσω στο δωμάτιο.Ανοίγοντας την πόρτα(μετά απο πολύ σπρώξιμο) ήρθα αντιμέτωπη με "το χάος".Αυτά που είχα συμφωνήσει ήταν τα εξής:διπλό κρεβάτι,τηλεόραση,κλιματισμό,μπαλκονι με θεα θαλασσα και κουζινάκι.Αυτα που είδα όταν ανοιξα την πόρτα ήταν:δυο μονά κρεβάτια,μπαλκονι με θεα .....(δεν ξέρω τι ακριβώς καθώς μονο πρασινα φυτά έβλεπα)κουζινακι με σκουριες πάνω και τέλος το μπανιο μόνο καθαρό δεν ήταν!!!Πραγματικά απογοητεύτκα τόσο που εφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη!Μετά από λίγες ώρες ψάξιματος βρήκα τελικά ένα αξιοπρεπές δωμάτιο και έμεινα!!!

όσον αφορά το μέρος τώρα...η Κρήτη είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ νησί που ο καθένας μπορεί να περάσει καλά καθώς δεν περιορίζεσαι αλλα αντιθέτως έχεις πολλές επιλογές!!!Οι παραλίες που μου άρεσαν υπερβολικά πολύ είναι:Καλαθάς,Φραγκοκάστελο,Φαλάσαρνα και Ελαφονήσι.όχι πως οι άλλες(Λουτράκι,Μαράθι,Καλαμάκι,Πλατανιάς) δεν ήταν ωραίες αλλά οι πρώτες που ανέφερα είναι απλα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ!!!

Τώρα για το φαγητό ήταν πολύ καλό. Για ψητά Θέρισσο,ταβέρνες στο Παλιό Λιμάνι και στην Παλιά Πόλη και λίγο πριν το Κολυμπάρι στο χωριό Καμισσιανά.

Τέλος για διασκέδαση έχει για όλα τα γούστα...clubs στην Αγία Μαρίνα,μπαράκια στο Παλιό Λιμάνι και την Παλιά πόλη,καφετέριες παντού....Πλατανιά, Χανιά,Παλιά Πόλη,Παλιό Λιμάνι,Καλαμάκι,Αγία Μαρίνα, παντού!!!

Κατερίνα Μενεγάκη

* Στείλτε μας και τις δικές σας εντυπώσεις από τις διακοπές στο xenodoxia@gmail.com

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails