AdSenseBanner

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ξεκινά στις 22 Απριλίου η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo

Στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί, το χρονικό διάστημα 22-25 Απριλίου, η 4η Διεθνής Έκθεση Καλοκαιρινών Διακοπών Summer Holidays Expo. Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν επί τόπου την επιλογή της τοποθεσίας που επιθυμούν να επισκεφθούν φέτος.

Η φετινή διοργάνωση της Helexpo γίνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, το οποίο θα διαθέτει το δικό του σταντ. Το «παρών» στην έκθεση θα δώσουν και οι νομαρχίες Φλώρινας, Πιερίας, Μεσσηνίας, Εύβοιας, Δωδεκανήσου, Χανίων, Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Πρέβεζας, καθώς και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, τα Κύθηρα, η Χίος αλλά και ιδιωτικές εταιρίες.

Εξάλλου, παράλληλα με τη Summer Holiday Expo θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη και η 7η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου, την οποία διοργανώνουν το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) και το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με τη Helexpo και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών (ΠΟΕΒ).

Περισσότερες πληροφορίες: www.helexpo.gr

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails