AdSenseBanner

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ


Στις νέες ψηφιακές υπηρεσίες τουρισμού αναφέρθηκε η Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Άντζελα Γκερέκου, μιλώντας σήμερα σε εκδήλωση για την έναρξη της Έκθεσης Τουριστικό Πανόραμα. Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες τουρισμού, όπως είναι το e-booking, και το social media marketing, οι οποίες παρουσιάζονται στο Τουριστικό Πανόραμα, προβάλλουν νέες μορφές διαχείρισης του τουριστικού προϊόντος. Οι νέες αυτές μορφές, όπως σημείωσε η υφυπουργός, προωθούνται τόσο από τον Δημόσιο όσο και από τον Ιδιωτικό Τομέα, ως οι πιο καινοτόμες μέθοδοι που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σήμερα.

Με τους όρους go-green και go- culture ανακοινώνονται οι νέες τάσεις που προωθούνται στις μέρες μας , δηλαδή η νέα προοπτική που έχει να κάνει με την πράσινη ανάπτυξη του Τουρισμού και την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς παράλληλα με τον σεβασμό του περιβάλλοντος.

Η κ. Γκερέκου, σημείωσε, στόχος του υπουργείου είναι να διασφαλίσει τα καλύτερα αποτελέσματα για την αξιοποίηση και τη προβολή του ελληνικού τουρισμού και προς σε αυτήν την κατεύθυνση αναπτύσσονται οι δράσεις.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails