AdSenseBanner

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

H Germanwings ισχυροποιεί τον οργανισμό της


Η δημοφιλής, χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, Germanwings, οργάνωσε δυναμικά για ακόμη μία φορά τον τομέα των πωλήσεών της και διόρισε νέο, ακόμη πιο καταρτισμένο, προσωπικό.

Ο κ.Stefan Betz διορίστηκε νέος επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων και Διανομών και θα απασχολείται ειδικά στον τομέα των B2B πωλήσεων. Ο κ.Betz ανέλαβε με μεγάλο ενθουσιασμό το συγκεκριμένο τμήμα της αεροπορικής εταιρείας.

Στις αρχές Απριλίου, ο κ. Juri Gabbe ανέλαβε, ως επικεφαλής του ηλεκτρονικού εμπορίου (E-commerce), όλες τις online δραστηριότητες της Germanwings. Ο κ.Gabbe αποδείχτηκε ειδήμων στον τομέα αυτό, μετακομίζοντας στην Germanwings από το online πρακτορείο Denkwerk. Ερχόμενος στη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία προσκόμισε όλη την επαγγελματική του εμπειρία πάνω σε portals ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce).

Τη συνολική ευθύνη για το νεοϊδρυθέν τμήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου και των πωλήσεων σειράς φέρει από την 01.01.2010 ο κ. Ognjen Zeric, ο οποίος αναφέρεται απευθείας στον CEO της Germanwings, κ. Thomas Wilkenmann.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails