AdSenseBanner

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Anek Lines: ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ


Η ΑΝΕΚ LINES στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης προσφέρει την δυνατότητα στους μαθητές των Γυμνασίων της Κρήτης, να επισκεφθούν το Νέο Μουσείο της Ακρ
 όπολης. Ένα μουσείο κόσμημα για την χώρα μας αλλά και για την Ευρώπη, σύγχρονης αρχιτεκτονικής, που βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο του, διαθέτει τεράστιους εκθεσιακούς χώρους και προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται από ένα Μουσείο του 21ου αιώνα.

Οι νεαροί μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια διαδρομή στην ιστορία, να γνωρίσουν την πολιτιστική μας κληρονομιά και να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία ανάμεσα στα αριστουργήματα της αρχαϊκής, της κλασικής αλλά και της ελληνιστικής εποχής, που είναι παράγοντες ακτινοβολίας του πολιτισμού μας και πηγή κύρους για την χώρα μας. Μετά την υπογραφή του σχετικού μνημονίου συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας και της ΑΝΕΚ LINES, οι Διευθυντές Γυμνασίων της Κρήτης, όπως επίσης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, αναλαμβάνουν την ευθύνη προγραμματισμού των εκπαιδευτικών επισκέψεων των σχολείων τους.

Ενημερωτικά εγκρίνεται η μεταφορά 300 μαθητών Γυμνασίου ανά εβδομάδα, από την Κρήτη στη Αθήνα και αντιστρόφως, για την περίοδο από 15 Φεβρουαρίου 2010 έως και μία εβδομάδα πριν την λήξη των μαθημάτων του ιδίου έτους. Η κατανομή των 300 μαθητών ανά εβδομάδα θα γίνεται ως εξής: 50 μαθητές από τη Δυτική Κρήτη και 50 μαθητές από την Ανατολική Κρήτη, με επιπλέον δύο συνοδούς για κάθε περίπτωση, για κάθε μία από τις ημέρες Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη από τα λιμάνια Σούδας και Ηρακλείου και επιστροφή αντίστοιχα τις ημέρες Τρίτη-Τετάρτη –Πέμπτη.

H ΑΝΕΚ LINES κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, με υπευθυνότητα προσφέρει χρόνια τώρα στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από μεγάλες περιβαλλοντικές, αθλητικές και πολιτισμικές χορηγίες, στηρίζει οικονομικά, ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της  ολιτιστικής μας κληρονομιάς.

site: http://www.anek.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails