AdSenseBanner

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η HotelREZ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την BlueByte Software για την προώθηση στην ελληνική αγορά του πακέτου εκπροσώπησης ξενοδοχείων GDSLite


Η HotelREZ υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την BlueByte Software για την προώθηση στην ελληνική αγορά του πακέτου εκπροσώπησης ξενοδοχείων GDSLite, μια ποιοτική λύση χαμηλού κόστους για την αύξηση των κρατήσεων μέσω δικτύου.

Η HotelREZ είναι μια από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες αντιπροσώπευσης ξενοδοχείων.

Με περισσότερα από 1100 μέλη σε 27 χώρες, προσφέρει πραγματικές και ισχυρές λύσεις, μέσα από μία ομάδα αφοσιωμένων συμβούλων που γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται για να χτιστεί μια επιτυχημένη ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Η εταιρεία BlueByte Software δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη εξειδικευμένου ποιοτικού λογισμικού για κάθετες αγορές εδώ και 20 χρόνια. Τα προϊόντα της BlueByte Software, έχουν κατασκευαστεί με στόχο την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων στις οποίες απευθύνεται. Ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας του κάθε κλάδου με την υψηλή τεχνολογία, την σταθερότητα και την ευχρηστία των εφαρμογών, προσφέρει την εξασφάλιση για την απόλυτη ικανοποίηση του τελικού πελάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails