AdSenseBanner

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Αρκετά ξενοδοχεία της Κω αδυνατούν να ανοίξουν τις πόρτες τους


Δραματική η κατάσταση που περιγράφει ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Κω σχετικά με τη δυστοκία στην αγορά , με περιπτώσεις ξενοδόχων που απευθύνονται στην Ένωση για να τους βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν και να ανοίξουν τα ξενοδοχεία τους , δεδομένου ότι οι τράπεζες κρατούν την «κάνουλα» κλειστή .

Η κατάσταση δεν είναι καλύτερη για τους εργαζόμενους αφού προοιωνίζεται συμπόρευση και του ιδιωτικού τομέα όσον αφορά τις περικοπές , σε μια ούτως ή άλλως περιορισμένη κατά πολύ αγορά εργασίας .

Ο κ. Χατζημιχαήλ αναφέρεται και στην αλγηνή εικόνα που έχει αυτή την περίοδο η χώρα μας στο εξωτερικό όπου πολλοί πιστεύουν ότι έχει επέλθει κατάρρευση και αυτό δυστυχώς επηρεάζει αρνητικά υποψήφιους επισκέπτες στη Γερμανία όπου η πτώση στις κρατήσεις αγγίζει το 20% , κάτι που δε συμβαίνει με τις υπόλοιπες αγορές που κινούνται στα περσινά επίπεδα. Ελπίδες για να αναστραφεί το κλίμα υπάρχουν από τις κρατήσεις τελευταίας στιγμής (όπως συνήθως τα τελευταία χρόνια ) αλλά και από την προσπάθεια αποκατάστασης της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό .

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Κω επισήμανε την καθυστέρηση που υπάρχει στην αποπληρωμή του κόστους συδιαφήμισης με την EASYJET ενώ από την εταιρεία έχουν γίνει τα πρώτα ουσιαστικά βήματα για το ξεκίνημα της συνεργασίας .

Τι περιμένουμε ;

πηγή: neakos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails