AdSenseBanner

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

King George Palace: Ανοιξιάτικες βόλτες στην Αθήνα


Η Αθήνα υποδέχεται τον επισκέπτη της την Άνοιξη γεμάτη χρώματα, μυρωδιές και μοναδικές εμπειρίες. Η εποχή είναι ιδανική για περιπλάνηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, βόλτες στην παραδοσιακή αγορά στο Μοναστηράκι και την Πλάκα και επίσκεψη στο εντυπωσιακό Νέο Μουσείο Ακρόπολης.

Το King George Palace αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο καθώς συνδυάζει κεντρική θέση με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό με πολυτέλεια, υψηλή αισθητική και μοναδική εξυπηρέτηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν άλλωστε βραβευθεί από πολλούς σημαντικούς φορείς διεθνώς και φυσικά αποδεικνύονται από την σφραγίδα των Leading Hotels of the World. Τα 102 δωμάτια και σουίτες χαρακτηρίζονται από διαχρονική κομψότητα και ταυτόχρονα υπερσύγχρονο εξοπλισμό για να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Τo King George Palace κάνει την επίσκεψη στην Αθήνα μια μοναδική εμπειρία με τα ειδικά πακέτα προσφορών του. Συγκεκριμένα:

Acropolis Museum Package: Η μοναδική φιλοξενία του King George Palace προσφέρεται σε ειδική τιμή (260/δίκλινο) σε συνδυασμό με δωρεάν ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Athens Sightseeing: Η επίσκεψη στην Αθήνα γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα με μια περιήγηση ιστορικό κέντρο της, η οποία προσφέρεται δωρεάν μαζί με την ειδική τιμή για διαμονή (225/δίκλινο) από το King George Palace.

Romantic Package: Ρομαντικές αποδράσεις στην Αθήνα με ειδική προσφορά (299/δίκλινο), που περιλαμβάνει δείπνο με μοναδική θέα στην Ακρόπολη από το εστιατόριο Tudor Hall στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου, χαλάρωση και ευεξία με μασάζ για δύο στο Palace Spa και ιδιαίτερη διακόσμηση για να μην αποχωρίζονται εύκολα οι επισκέπτες το δωμάτιό τους.
* Οι προσφορές ισχύουν μέχρι 31/12/2010 σε συγκεκριμένο αριθμό δωματίων για δύο τουλάχιστον διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνουν πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails