AdSenseBanner

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Emirates Holidays: Νέες προσφορές για Μαυρίκιο και Σεϋχέλλες


Όσοι θεωρούν ότι οι διακοπές πολυτελείας σε ένα εξωτικό προορισμό είναι πέρα από τον προϋπολογισμό τους, πρέπει να το ξανασκεφτούν. Τα πακέτα της Emirates Holidays προς Μαυρίκιο και Σεϋχέλλες, κάνουν τους δύο εξωτικούς προορισμούς, πιο προσιτούς από ποτέ.

Ο John Felix, Senior Vice President of Emirates Holidays δήλωσε: «Αν ζητούσατε από κάποιον να σας περιγράψει τον παράδεισο, θα σας ανέφερε τον Μαυρίκιο ή τις Σεϋχέλλες με τα καταγάλανα νερά, τους φοίνικες και τις ατελείωτες αμμώδεις παραλίες. Οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι αυτού του είδους η πολυτέλεια είναι πέρα από τον προϋπολογισμό τους. Όμως τα πακέτα της Emirates Holidays στους δύο μαγευτικούς προορισμούς του Ινδικού Ωκεανού αποδεικνύουν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Είτε για νεόνυμφους είτε για οικογένεια, ο Μαυρίκιος και οι Σεϋχέλλες αποτελούν τους ιδανικούς προορισμούς διακοπών, για χαλάρωση και διασκέδαση.»

Η Emirates Holidays συνεργάζεται με τα Εθνικά Γραφεία Τουρισμού και επιλεγμένες ξενοδοχειακές μονάδες σε αυτούς τους δύο προορισμούς, προκειμένου να προσφέρει μέχρι και 50 % έκπτωση στις τιμές των πακέτων, για διακοπές από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη του Ιουλίου.

Μαγικός Μαυρίκιος

Στον Ινδικό Ωκεανό, περίπου 1.800 χιλιόμετρα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Αφρικής, ο Μαυρίκιος είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό νησί, το οποίο διαθέτει 330 χιλιόμετρα ακτογραμμής με αμμώδεις παραλίες, ενώ περιβάλλεται από έναν από τους μεγαλύτερους κοραλλιογενείς υφάλους του κόσμου. Προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών για διαμονή, ιδανικά για την οργάνωση γάμων, μήνα του μέλιτος, αλλά και πιο οικονομικών λύσεων για όλη την οικογένεια.

Η Emirates Holidays προσφέρει πακέτα από την Ελλάδα προς το Μαυρίκιο που περιλαμβάνουν πενθήμερη διαμονή, εισιτήρια Οικονομικής Θέσης, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Τα παρακάτω πακέτα ισχύουν για αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη και Σάββατο. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου.

Τα ταξιδιωτικά πακέτα ξεκινούν από:

- EUR 1,287 το άτομο στο The Legends σε Superior Room
- EUR 1,400 το άτομο στο Hilton Mauritius Resort and Spa σε Deluxe Room
- EUR 1,404 το άτομο στο Constance Le Prince Maurice σε Junior Suite
- EUR 1,621 το άτομο στο Le Touessrok σε Deluxe Room
- EUR 1,677 το άτομο στο The Oberoi Mauritius σε Luxury Pavilion,
- EUR 1,684 το άτομο στο the Four Seasons Resort Mauritius at Anahita σε Garden Pool Villa

Παραδεισένιες Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες αποτελούν μια ένωση από 115 εξαιρετικά όμορφα νησιά πλαισιωμένα από λευκές αμμώδεις παραλίες και κοραλλιογενείς υφάλους. Τα θέρετρα και τα ξενοδοχεία στις Σεϋχέλλες προσφέρουν υψηλής ποιότητας διαμονή, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, ενώ η διατήρηση του φυσικού τοπίου αποτελεί προτεραιότητα για την ανάπτυξη του προορισμού. Επίσης στις Σεϋχέλλες οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν και να γνωρίσουν την πλούσια ποικιλία ζώων, πτηνών και θαλάσσιας ζωής, εκτός από την εξαιρετική φυσική ομορφιά των δασών, παραλιών και βουνών.

Η Emirates Holidays προσφέρει πακέτα από την Ελλάδα προς τις Σεϋχέλλες ξεκινώντας από:

- EUR 1,248 το άτομο στο Constance Ephelia Resort σε Junior Suite
- EUR 1,457 το άτομο στο Le Meridien Fishermanʼs Cove σε Superior Hibiscus Room
- EUR 1,536 το άτομο στο the Hilton Seychelles Northolme Resort and Spa σε Ocean View Hillside Villa
- EUR 1,914 το άτομο στο the Four Seasons Resort Seychelles σε Garden Villa,
- EUR 2,197 το άτομο στο the Banyan Tree Seychelles, σε Beachfront Spa Pool Villa

Κάθε πακέτο περιλαμβάνει τετραήμερη διαμονή, εισιτήρια επιστροφής Οικονομικής Θέσης πτήσεις από Ελλάδα προς Σεϋχέλλες με Emirates Airline, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται φόροι αεροδρομίου.

Σημειώνεται ότι όλες οι πτήσεις από Ελλάδα είναι μέσω Ντουμπάι.

Τα Skywards μέλη λαμβάνουν μέχρι και 20% bonus μίλια. Επιπλέον μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια τους με δωροεπιταγές, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την πληρωμή των εν λόγω αποκλειστικών πακέτων από την Emirates Holidays.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails