AdSenseBanner

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Επίσκεψη γνωριμίας μελών του HAPCO στην περιοχή της Ουρανούπολης


Μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με τις φυσικές/πολιτιστικές ομορφιές και τις συνεδριακές υποδομές της Ουρανούπολης είχαν τα μέλη του HAPCO, που αποδέχτηκαν σχετική πρόσκληση ξενάγησης από τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω περιοχής για το χρονικό διάστημα 23-25 Απριλίου 2010.

Το πρόγραμμα, που περιελάμβανε επίσκεψη στα ξενοδοχεία EXCELSIOR, EAGLE'S PALACE HOTEL & SPA, HOTEL ΧΕΝΙΑ, ALEXANDROS PALACE & SUITES, THEOXENIA, ARISTOTLE HOTEL & SPA, SKITES BUNGALOWS, στον ξενώνα ΟΙΚΙΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, όπως επίσης και στο Κτήμα Claudia Παπαγιάννη, ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον και πλήρες, παρέχοντας την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες αφενός να ενημερωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τις συνεδριακές δυνατότητες της περιοχής και αφετέρου να επισκεφθούν ιστορικές περιοχές όπως τα αρχαία Στάγειρα, την Ολυμπιάδα και την Αρναία, αλλά και να απολαύσουν το θέαμα των μοναστηριών της Αθωνικής Πολιτείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διεύθυνση και τα Μέλη του HAPCO ευχαριστούν θερμά για την πρόσκληση τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω περιοχής και συγκεκριμένα την κα Μαρία Ι. Πάππα, Συντονίστρια του Προγράμματος Προβολής, όπως επίσης και την οικογένεια Τορνιβούκα για την φιλοξενία των μελών HAPCO στο ξενοδοχείο EAGLEʼS PALACE HOTEL & SPA.

Ευχόμενοι κάθε επιτυχία στους στόχους του Οργανισμού, το Δ.Σ. και τα μέλη του HAPCO δηλώνουν αρωγοί σε κάθε δράση, που στόχο έχει την προώθηση και προβολή των συνεδριακών δυνατοτήτων της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails