AdSenseBanner

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

H Lufthansa Private Jet πέντε χρόνια μετά - Επέτειος με 5% έκπτωση και 5 φορές περισσότερα μίλια

Η Lufthansa Private Jet κλείνει πέντε χρόνια αποκλειστικών υπηρεσιών για τους πελάτες του εξαιρετικού αυτού προϊόντος. Όταν ο αποκλειστικός αυτός τρόπος αεροπορικού ταξιδιού εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2005, η Lufthansa ήταν η πρώτη διεθνής αεροπορική εταιρία που προσέφερε στους πελάτες την άνεση ενός ιδιωτικού αεροσκάφους σε πτήσεις προσαρμοσμένες στις ατομικές τους ανάγκες.

Για να σηματοδοτήσει την πενταετή επέτειο της υπηρεσίας αυτής, η Lufthansa Private Jet προσφέρει ένα ειδικό εορταστικό πακέτο διάρκειας 5 εβδομάδων, συνδυασμένο με πέντε ελκυστικά προνόμια από 1ης Μαΐου: Μέχρι τις 6 Ιουνίου, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από 5% έκπτωση σε πτήσεις που θα κλειστούν από 1η Μαρτίου, σε διαδρομές εκτός γερμανικών συνόρων. Στη διάρκεια των πέντε εβδομάδων, κάθε επιβάτης θα κερδίσει 50.000 αντί για 10.000 μίλια ανά πτήση. Αυτά τα μίλια μετρούν και ως μίλια Status και HON Circle.

«Η κορύφωση του αεροπορικού ταξιδιού- αποκλειστικού και ευέλικτου, αυτό είναι ακριβώς ότι αναμένουν οι εκλεκτοί πελάτες και αυτό που εμείς τους προσφέρουμε με τη Lufthansa Private Jet», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος Marketing και Πωλήσεων, Thierry Antinori. Με την υπηρεσία αυτή, οι πελάτες μπορούν να πετούν με ιδιωτικά τζετ προς περισσότερους από 1.000 προορισμούς σε Ευρώπη και Ρωσική Ομοσπονδία. Όσο ποικίλη και διαφορετική είναι η επιλογή των προορισμών, τόσο απλή είναι η τιμολογιακή πολιτική: οι πτήσεις προσφέρονται σε σταθερή τιμή. Ανάλογα με την απόσταση, η τιμή είναι all-inclusive και ανεξάρτητη από τον αριθμό των επιβατών. Επίσης, διαθέσιμη δίχως επιπλέον χρέωση είναι η λιμουζίνα, πριν και μετά την πτήση.

Η Lufthansa Private Jet είναι ο εύκολος και άνετος τρόπος για τους επιβάτες, να ταξιδεύουν σε απομακρυσμένους προορισμούς, συνδυάζοντας διάφορες πτήσεις στην Ευρώπη ή με ομαλές ανταποκρίσεις σε μακρινές πτήσεις στο παγκόσμιο δίκτυο δρομολογίων που εκτελούνται από Lufthansa και SWISS. Όποιος και αν είναι ο προορισμός, Lufthansa Private Jet είναι η σωστή επιλογή. Ένα άτομο αποκλειστικά για προσωπική επικοινωνία βρίσκεται στη διάθεση των πελατών όλο το 24άωρο, ένας αφοσιωμένος event manager συντονίζει το δρομολόγιο από την αρχή ως το τέλος.

Η τροφοδοσία και η ψυχαγωγία στη διάρκεια της πτήσεις κανονίζονται σύμφωνα με τις εξατομικευμένες απαιτήσεις. Στη διάθεση των πελατών στους κόμβους Φρανκφούρτης, Ζυρίχης, Μονάχου και Ντίσελντορφ είναι η πρόσβαση στις αίθουσες αναμονής, υποστήριξη για VIPs και μια λιμουζίνα για άνετη μεταφορά από ένα ιδιωτικό τζετ σε μια πτήση μακρινών διαδρομών.

Ο στόλος της Lufthansa Private Jet αποτελείται από τρεις, διαφορετικών μεγεθών, τύπους αεροσκαφών: 3 Cessna Citation CJ1+ (ελαφρύ μέγεθος) δυναμικότητας 4 επιβατών, 2 Cessna Citation CJ3 (μικρό μέγεθος) για 6 επιβάτες και 2 Cessna Citation XLS+ (μέσου μεγέθους) για 6 - 8 επιβάτες. Μεγαλύτερα αεροσκάφη διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες: για παράδειγμα, ένα Challenger 850 δυναμικότητας έως 12 ατόμων από πιστοποιημένους συνεργάτες, όπως οι DC Aviation και Jet Alliance.

«Η Lufthansa Private Jet εισήγαγε μια νέα διάσταση ποιότητας στην αεροπορία πριν από 5 χρόνια, και πρωτοπόρησε για άλλη μια φορά, εισάγοντας μια νέα σημαντική τάση στις αερομεταφορές», τονίζει ο Αντιπρόεδρος Marketing και Πωλήσεων, Thierry Antinori. Οι πέντε εβδομάδες, από την 1η Μαΐου, καθιστούν την υπηρεσία ακόμη πιο ελκυστική. Είναι μια πρόσκληση προς τους πελάτες της Lufthansa Private Jet αλλά και όλους όσους σκο-πεύουν να συμμετάσχουν στον εορτασμό των πέντε ετών αποκλειστικής ποιότητας και εξατομικευμένης υπηρεσίας υψηλού επιπέδου στις αερομεταφορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails