AdSenseBanner

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ελληνικό λάδι στην Olympic Air έβαλε ο Ανδρέας Βγενόπουλος


Οπρόεδρος της OlympicAir Ανδρέας Βγενόπουλος, μετά τη σχετική επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργου Καραμπάτου κίνησε αμέσως τις διαδικασίες, για να αντικατασταθεί στα γεύματα των πτήσεων το ιταλικό ελαιόλαδο με ελληνικό...

Ο κ. Καραμπάτος με νέα επιστολή του ευχαριστεί τον κ.Βγενόπουλο και παράλληλα του προτείνει να δημιουργηθεί από την MIG κέντρο καινοτομίας σε τριώροφο κτήριο του Επιμελητηρίου. Αναλυτικά η νέα επιστολή του κ. Καραμπάτου:
“Αγαπητέ κύριε Βγενόπουλε,Σας εκφράζω τη χαρά και την ικανοποίηση όλων μας για την άμεση απάντηση και κινητοποίηση των αρμόδιων συνεργατών σας σε συνέχεια του αιτήματός μας για χρήση ελληνικού αντί ιταλικού ελαιολάδου στις πτήσεις της Olympic Air.
Οφείλω να ομολογήσω ότι ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η δική σας πολύ ανθρώπινη προσωπική παρέμβαση στο θέμα, κάτι που σας τιμά σαν άνθρωπο και σαν επιχειρηματία. Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι το τόσο επιτυχημένο σύνθημα της Olympic Air «Η Ελλάδα Ψηλά» το εννοείτε πραγματικά και είναι συνώνυμο της επιθυμίας σας για προβολή των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στον επισκέπτη και δημιουργία μιας εικόνας της χώρας μας φιλόξενης και αυθεντικής από την πρώτη στιγμή.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, που έστρεψε την προσοχή σας στην πολύπαθη περιοχή μας -τη Μεσσηνία- και με την ιδιότητα σας ως πρόεδρος της MIG, επιτρέψτε μου να σας υποβάλω μια πρόταση: τη δημιουργία «Θερμοκοιτίδας Καινοτομίας» σε ιδιόκτητο τριώροφο κτήριο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, που βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας. Είναι μια πρόταση η οποία αξίζει να υποστηριχθεί επ’ ωφελεία της επιχειρηματικότητας στην ευρύτερη περιοχή και της ελληνικής οικονομίας γενικότερα.

Με την ελπίδα ότι δεν θα αποστρέψετε το βλέμμα σας από τη Μεσσηνία, είμαι
στη διάθεσή σας για μια πληρέστερη σχετική ενημέρωση“."

πηγή: http://www.eleftherianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails