AdSenseBanner

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Το Poseidonion Grace στην Conde Nast Hot List 2010

- Το ιστορικό ξενοδοχείο στη Ντάπια των Σπετσών που πρόσφατα ανακαινίστηκε και προσήλθε στην οικογένεια του Ομίλου Grace Hotels κερδίζει την αναγνώριση του ταξιδιωτικού κλάδου

- Το Poseidonion Grace είναι το μόνο ξενοδοχείο σε ολόκληρη την Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στη φετινή Conde Nast Hot List

- Τα Grace Hotels συμπεριλαμβάνονται για τρίτη χρονιά στη φημισμένη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων, ακολουθώντας την επιτυχία του Grace Mykonos το 2008 και του Grace Santorini το 2009

Το Poseidonion Grace στις Σπέτσες, που φέτος εντάχθηκε στον Όμιλο των Grace Hotels (www.gracehotels.com) στα πλαίσια μιας στρατηγικής συνεργασίας, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στην έγκριτη Conde Nast Hot List 2010, όπως ακριβώς το Grace Santorini ήταν το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο στη λίστα του 2009. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τα Grace Hotels συμπεριλαμβάνονται ανάμεσα στα πιο ιδιαίτερα, πρωτοποριακά και πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου και επιβραβεύονται από την κοινότητα του τουριστικού κλάδου χάρη στην εκλεπτυσμένη απλότητα και την υψηλή ποιότητα που τα διακρίνουν.

Στην Hot List του 2010 περιλαμβάνονται 66 ξενοδοχεία σε 31 χώρες, που επιλέχθηκαν από την έμπειρη συντακτική ομάδα του Conde Nast Traveller ύστερα από διεξοδική έρευνα και αυστηρή αξιολόγηση, κι όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το Poseidonion Grace, κτισμένο το 1914 και ορόσημο για την ιστορία του νησιού, δεσπόζει επιβλητικά στο λιμάνι. Βασισμένο στην αρχιτεκτονική του Grand Hotel της Γαλλικής Ριβιέρας, το Poseidonion Grace προσέλκυσε αμέσως την εκλεκτή Αθηναϊκή κοινωνία».

Έχοντας διατηρήσει όλα τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά στοιχεία του θρυλικού κτιρίου, το 2009 ολοκληρώθηκε επιτυχώς ένα εκτενές πρόγραμμα εργασιών αποκατάστασης και λεπτών παρεμβάσεων για την αναστύλωσή του. To ανανεωμένο Poseidonion Grace, αποπνέει μια αίσθηση σύγχρονα κλασική, με νοσταλγική κομψότητα και διακριτική πολυτέλεια, προσφέροντας όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου luxury boutique ξενοδοχείου.

Πλέον, το ξενοδοχείο διαθέτει 52 δωμάτια και σουίτες, κάθε ένα με ξεχωριστό χαρακτήρα και τα περισσότερα με απαράμιλλη θέα στον Αργοσαρωνικό, που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Επιπλέον, την ιδανικότερη επιλογή για μια παραδεισένια διαμονή αποτελεί η εντυπωσιακή Grace Suite, με τα τρία πολυτελή διπλά υπνοδωμάτια και μπάνια και την εντυπωσιακή ιδιωτική βεράντα που ατενίζει ειδυλλιακά τη θάλασσα.

Άρωμα καλοκαιριού και ένα συναρπαστικό ταξίδι γαστριμαργίας περιμένει τους επισκέπτες του Poseidonion Grace. Στο "Aneton on the Verandah", η βραβευμένη ομάδα του φημισμένου «Άνετον» στην Αθήνα, υποδέχεται τους λάτρεις της υψηλής γεύσης για να τους προσφέρει μια γευστική εμπειρία με χάρη και στυλ με την υπογραφή του Σεφ Βασίλη Καλλίδη, ενώ στη Brasserie στο μεγάλο μπαλκόνι του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ελαφρά εδέσματα, με υλικά άριστης ποιότητας προερχόμενα κυρίως από τους κήπους βιολογικής καλλιέργειας του ξενοδοχείου.

Τέλος, το μεσογειακό Spa προσφέρει μια ευρεία γκάμα θεραπειών και προγραμμάτων περιποίησης με ευεργετικά βότανα, μέρος της μακράς παράδοσης του ξενοδοχείου. Το Poseidonion Grace, σχεδόν για έναν αιώνα αγαπημένο σημείο συνάντησης και φιλοξενίας στις Σπέτσες, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του προσδοκώντας να αποτελέσει τον διακεκριμένο προορισμό του Αργοσαρωνικού και πόλο έλξης στη διεθνή αγορά υψηλού τουρισμού, όπως και αρμόζει στο τόσο μοναδικά ιστορικό ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails