AdSenseBanner

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

10 μέρη για αισθησιακές διακοπές


Κάντε ατέλειωτο μασάζ, ξεκουράστε το βλέμμα σας κάτω απ' το ηλιοβασίλεμα, αφεθείτε στην γλυκιά αμαρτία του γυμνισμού. Η σχέση σας έχει ανάγκη από μια ανανέωση. Διαφωνείτε;

Σας αποκαλύπτουμε δέκα μέρη που θα σας κάνουν να κάνετε refresh στον γάμο ή την σχέση σας και θα σας δώσουν παράλληλα την ξεκούραση που τόσο επιθυμείτε.

Ζέστη στο Μεξικό
Στο Desire Resort του Κανκούν στο Μεξικό θα νοιώσετε ξανά τον έρωτα με τον σύντροφό σας. Θα κάνετε μαζί γιόγκα, θα δείτε μαζί ερωτικές ταινίες ενώ μην αποκλείτε το ενδεχόμενο να κάνετε και pole dancing!

Μάθετε περισσότερα για το Desire Resort


Ανακάλυψη αισθησιασμού στο Μπαλί

Στο Spa Village Resort Tembok στο Μπαλί, ανάμεσα στις μαύρες παραλίες των βορειοαατολικών ακτών της χώρας κρύβεται ο παράδεισος που θα σας οδηγήσει στον άλλο σας εαυτό. Θα κάνετε οπωσδήποτε το τοπικό... μασάζ την ίδια ώρα με τον/ην σύντροφό σας - ένας τρόπος για να εμβαθύνετε τη σχέση σας.

Μάθετε περισσότερα για το Spa Village Resort Tembok

Χαλαρώστε στη Μεσόγειο

Εχετε σκεφθεί σοβαρά να κάνετε γυμνισμό; Αν ναι, το ξενοδοχείο Cap D' Agde στην περιοχή Languedoc της Γαλλίας είναι το ιδανικό μέρος γι' αυτό. Απλά μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας αντιηλιακό...
Μάθετε περισσότερα για το Cap D' Agde



Ξελόγιασμα στην Κένυα

Θέλετε να κοιμηθείτε στην άγρια φύση κάτω από τα αστέρια και υπό από τους ήχους των χορευτικών της φυλής των Μασάι; Δεν έχετε παρά να κλείσετε θέση στο Loisaba lodge στη βόρεια πλευρά της Κένυας.

Μάθετε περισσότερα για το Loisaba lodge


Σ' αγαπώ μωρό μου!

Αν σκοπεύετε να προχωρήσετε στη διεύρυνση της οικογένειάς σας δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα πολύ γνωστό κέντρο γονιμότητας στην Ισπανίας. Η τριήμερη παραμονή σας εκεί θα συνοδεύεται από χαλαρωτικές θεραπείες, ενότητες γιόγκα που βοηθούν στην γονιμότητα και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα συμβάλλει στην σύλληψη.

Μάθετε περισσότερα για το Fertility Awakenings

Η γλώσσα του έρωτα στο Ιράν

Αν η ποίηση σας ανεβάζει την λίμπιντο τότε αξίζει να κάνετε ένα ρομαντικό ταξίδι στην πόλη Σιράζ του Ιράν. Εκεί γεννήθηκε τον 14ο αιώνα ο Σαίξπηρ των Ιρανών, ο Χαφέζ. Το ιδανικό μέρος για να εμπνευστείτε από τον Χαφέζ και τον ερωτισμό που διέπει τον λόγο του είναι το Musalla Gardens.

Μάθετε περισσότερα για το Musalla Gardens





Ερωτικά αγάλματα στην Ινδία


Ο ερωτισμός που αναδύεται είναι ξεχωριστής σημασίας στο Khajuraho της βόρειας Ινδίας, μιας και εκεί τον 10ο και 11ο αιώνα γεννήθηκε η τέχνη του Kama Sutra. Εκεί αξίζει να επισκεφθείτε ερωτικούς ναούς με πανέμορφα γλυπτά και να εμπνευστείτε!










Φως στην ερωτική σας ζωή
 
Κλείστε το Waterbed δωμάτιο πάνω στο ωκεανό στο απίστευτης ομορφιάς West Usk Lighthouse της Ουαλίας.




Περισσότερα για το West Usk Lighthouse


Λάγνες νύχτες στη Σρι Λάνκα

Κρατήστε άσβηστο το πάθος μεταξύ σας με μια επίσκεψη στο Helga's Folly, ένα κατάλυμα που βρίσκεται στο βουνό πάνω από την πρώην πρωτεύουσα της Σρι Λάνκα, το Κάντι. Ένα παλιό γραμμόφωνο θα παίζει ήχους της Έντι Πιάφ και τα ερωτικά κεριά θα κατακλύζουν τον χώρο. Εντελώς ανατρεπτικό, αλλά εμπειρία ζωής.

Μάθετε περισσότερα για το Helga's Folly

Και φυσικά... Ελλάδα!

Τόσοι και τόσοι ξένοι έρχονται κάθε καλοκαίρι στη χώρα μας για να ζήσουν τον δικό τους... μύθο στα νησιά μας. Καιρός να αφήσουμε στην άκρη τις γκρίνιες και να αποφασίσουμε ότι ακόμα και η πιο απομακρυσμένη βραχονησίδα μας μπορεί να μας βγάλει απ' τους πειρασμούς της αστικής ζωής - και να καλυτερεύσει κατά πολύ την σχέση μας!



 
 
 
 
 
 
πηγή: msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails