AdSenseBanner

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ξεκίνησε η καμπάνια προβολής της Χίου στα καταστήματα Hondos Center


Ξεκίνησε η μεγάλη καμπάνια προβολής της Χίου στα καταστήματα Hondos Center στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, με την συνεργασία και υποστήριξη της εταιρείας Συμβούλων MTC Group.
Με αφίσες, τουριστικά φυλλάδια της Χίου και έντυπα προσφορών θα γεμίσουν τα γνωστά καταστήματα με το slogan «Άρωμα διακοπών στη Χίο», τα οποία υπολογίζεται να διανεμηθούν σε πάνω από 10.000 πελάτες λόγω και της περιόδου των εκπτώσεων.

Οι πελάτες των καταστημάτων θα έχουν την ευκαιρία να μπαίνουν στην κλήρωση για 3 πενθήμερες διαμονές τον Σεπτέμβριο στη Χίο, που προσφέρουν ευγενώς τα ξενοδοχεία «Grecian Castle», «Volissos Holidays Homes» και «Amarandos».

Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου 2010, στο κατάστημα Hondos Center Δάφνης στις 12μ., παρουσία δημοσιογράφων, εκπροσώπων της Ν.Α και κοινού.
Παράλληλα έχει δημιουργηθεί (ως προσφορά της MTC Group προς τη Νομαρχία) η νέα ιστοσελίδα προβολής της Χίου www.chios-aroma.gr η οποία και θα λειτουργεί υποστηρικτικά προς τη www.chios.gr, από την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη Χίο και τον διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails