AdSenseBanner

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

"σε θέλω... online " | Μία πρωτότυπη καμπάνια για τους Έλληνες ταξιδιώτες και ξενοδόχους


Μία πρωτότυπη καμπάνια για τους Έλληνες ταξιδιώτες και ξενοδόχους ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010, η εταιρία ψηφιακής επικοινωνίας και στρατηγικής SoMaFusion από το Λονδίνο. Με τίτλο «σε θέλω... online» η καμπάνια ενθαρρύνει τους Έλληνες ταξιδιώτες να μιλήσουν για τα θετικά του Διαδικτύου στους Έλληνες ξενοδόχους.

Η μεγάλη πλειοψηφία των ταξιδιωτών στην Ελλάδα θέλει να έχει τη δυνατότητα να κλείσει δωμάτιο online και να συνδεθεί με τα ξενοδοχεία που έχει αγαπήσει μέσω του Διαδικτύου.

Παγκοσμίως, 70% των καταναλωτών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να κλείσουν τις διακοπές τους σε αντίθεση με 23% που το κάνει από το τηλέφωνο και 8% από τα γραφεία ταξιδίων . Αυτή η προδιάθεση υπάρχει και στην Ελλάδα.

Πολλοί ξενοδόχοι – ενώ θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία και τις υπηρεσίες τους – δεν γνωρίζουν ότι οι πελάτες τους θεωρούν τη διαδικτυακή παρουσία απαραίτητη!

Με την καμπάνια «σε θέλω... online» η SoMaFusion δημιούργησε εργαλεία που παρέχει δωρεάν στους ταξιδιώτες έτσι ώστε να μπορέσουν να δείξουν στα ξενοδοχεία πώς θα ήθελαν να μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους και να επικοινωνούν.

Στα εργαλεία συμπεριλαμβάνονται

Σελίδα στο Διαδίκτυο
Σελίδα στο facebook

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για τη δημοσίευση! Μη διστάσετε να προτείνετε κι άλλα πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails