AdSenseBanner

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών που θέλουν να ταξιδέψουν


Εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αποφάσισαν να ταλαιπωρήσουν χιλιάδες επιβάτες που θέλουν να έρθουν στην χώρα μας αλλά και όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Η ταλαιπωρία λόγω των καθυστερήσεων στις πτήσεις ξεκίνησε από την Τετάρτη και όλα δείχνουν ότι αυτή είναι μόνο η αρχή, αφού οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προτίθενται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους. Αναμένεται να προχωρήσουν σε νέα απεργία, ενώ θα ακολουθήσουν συνεχείς στάσεις εργασίας.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προχωρούν σε αυστηρή τήρηση της «χωρητικότητας του ελληνικού εναέριου χώρου».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα επιτρέπουν συγκεκριμένο αριθμό πτήσεων σε ένα πλαίσιο χρόνου κάποιων λεπτών. Έτσι λόγω του καλοκαιριού και της αύξησης των ταξιδιών και των πτήσεων θα υπάρξει αρκετή ταλαιπωρία των επιβατών που θα αναγκαστούν να φεύγουν ή να φτάνουν στην χώρα μας με αρκετή καθυστέρηση από μερικά λεπτά έως και ώρες! Και μάλιστα σε μια δύσκολη τουριστική περίοδο για την Ελλάδα.

Οι ελεγκτές διεκδικούν θεσμικά και οικονομικά αιτήματα και τη μη περικοπή των μισθών τους, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και ισχύει ήδη σε όλους τους κλάδους του δημοσίου!

πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails