AdSenseBanner

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΣΕΕΔΔΕ:"Τορπίλη" για τον ελληνικό τουρισμό οι πρόσφατες κινητοποιήσεις


Με κατάρρευση απειλείται ο ελληνικός τουρισμός από τις κινητοποιήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, οι οποίες προκαλούν "μπλακ άουτ" στην "καρδιά", κυριολεκτικά, της θερινής περιόδου. Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ), καταδικάζει την απόφαση της Ένωσης Εναέριας Κυκλοφορίας να προχωρήσει σε "λευκή απεργία", τηρώντας αυστηρά τη "χωρητικότητα του ελληνικού εναέριου χώρου".

Με το μέσο όρο των καθυστερήσεων στο διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών να φτάνει τις 2,5 ώρες, και την ταλαιπωρία των επιβατών να "χτυπάει κόκκινο", η εικόνα της χώρας μας πλήττεται για μία ακόμη φορά, τονίζει στην ανακοίνωση της.

Ωστόσο, η Συνομοσπονδία χαιρετίζει την απόφαση της Ένωσης Εναέριας Κυκλοφορίας να αναστείλει την 24ωρη απεργία που είχε εξαγγείλει για το προσεχές Σάββατο, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες μεταξύ εκπροσώπων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας. Καλούμε δε τους ελεγκτές να λήξουν και τη "λευκή απεργία", η οποία σε περίπτωση που συνεχιστεί θα αποβεί μοιραία για τον ελληνικό τουρισμό.

Τέλος καλεί τους ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων και Βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης να κάνουν το ίδιο, αφού σε περίπτωση συνέχισης των κινητοποιήσεών τους, απειλείται ακόμη και η ομαλή εκτέλεση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails