AdSenseBanner

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Πειραιάς: Μειωμένη κατά -11% η επιβατική κίνηση σε σχέση με πέρυσι


Μειωμένη κατά 11% ήταν η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά το Σαββατοκύριακο που πέρασε σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα (Παρασκευή 24 Ιουλίου και Σάββατο 25 Ιουλίου 2009). Σε εποκοινωνία του ΑΠΕ με το Λιμενικό Σώμα τονίστηκε ότι το Σαββατοκύριακο 56.156 διακινήθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ πραγματοποιήθηκαν 58 δρομολόγια για την εξυπηρέτηση αυτών. Την ίδια στιγμή οι επιβάτες που διακινήθηκαν για τον αργοσαρωνικό ξεπέρασαν τις 21.000 και τα δρομολόγια που πραγματοποιήθηκαν ανήλθαν σε 127.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η εξέλιξη της επιβατικής κίνησης στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας αλλά και στα περιφερειακά, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας. Πάντως, σε πρώτη ανάγνωση είναι πολύ νωρίς για να διαπιστώσει κανείς εάν η επιβατική κίνηση σημειώσει μεγάλη πτώση ή αντίστοιχα άνοδο, καθώς το κύριο ρεύμα καθόδου των Αθηναίων προς τον Πειραιά λαμβάνει χώρα την περίοδο του Αυγούστου.

Να σημειωθεί ότι τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα σε ό,τι αφορά την μετακίνηση των επιβατών απόρροιας βλαβών ή καθυστερήσεων, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση του Λιμενικού.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails