AdSenseBanner

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Παιδιά από την Αμπχαζία φιλοξενούνται στις παιδικές κατασκηνώσεις της νομαρχίας Ηρακλείου


Στις παιδικές εξοχές της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι βρέθηκε η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη - Ηλιάκη, προκειμένου να συναντηθεί με παιδιά από την Αμπχαζία, τα οποία φιλοξενεί η Νομαρχία Ηρακλείου στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεών της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 28 παιδιά και 4 συνοδούς που έφτασαν χθες στο Ηράκλειο έπειτα από σχετικό αίτημα της Κυβέρνησης της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Αμπχαζίας που βρίσκεται στη Γεωργία και την έγκριση των απαραίτητων θεωρήσεων από το Ελληνικό Προξενείο στην Τιφλίδα. Τα παιδιά, που φιλοξενούνται κατά τη διάρκεια της 2ης κατασκηνωτικής περιόδου των παιδικών εξοχών της Νομαρχίας, θα παραμείνουν εκεί μέχρι και τις 9 Αυγούστου.

Η κ. Σχοιναράκη συνομίλησε με τα παιδιά και τους συνοδούς τους, οι οποίοι την ευχαρίστησαν για τη ζεστή φιλοξενία στις κατασκηνώσεις της Νομαρχίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία τόσο να ψυχαγωγηθούν, όσο και να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας, με ειδικές ξεναγήσεις και εκδρομές στο Νομό.

Την κ. Σχοιναράκη στην επίσκεψη της συνόδευσε η νομαρχιακή σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Κέντρου Αγροτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας κ. Πόπη Δασκαλάκη.

πηγή: ana-mpa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails