AdSenseBanner

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΕ 235EUROS ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ!!


VILLA FORESTATA (http://www.villa-forestata.com/) :  Το Villa Forestata, με την διακριτική του φινέτσα, την επτανισιώτικη διακόσμηση, την απλότητα, τα φωτεινά χρώματα, την φυσική και δεσποτική ομορφιά του, σας προσκαλεί να απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές, που θα μείνουν χαραγμένες μέσα στην καρδιά σας.

Το συγκρότημα των 6 κατοικιών, βρίσκεται, 7 χλμ από το Ληξούρι Κεφαλονιάς, μέσα σε ένα αγρόκτημα της παλιάς αρχοντικής οικογένειας Foresti, και περιμένει να σας φιλοξενήσει με φροντίδα και αγάπη και να σας κάνει να περάσετε αξέχαστες διακοπές στην υπέροχη Κεφαλονιά.

Οι κατοικίες μας διαθέτουν ιδιωτικό parking, είσοδο, βεράντες και κήπο στη πανοραμική θέα που σας περιγράψαμε. Επίσης είναι ευρύχωρες, έχουν όλες πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, Τν, Α/C, barbeque, βραστήρα, πιστολάκι μαλλιών.

Άλλη ενασχόληση που ίσως σας ενδιαφέρει είναι μια βόλτα μέσα στα μονοπάτια στου αγροκτήματος παρέα μας η και μόνος σας. Αν σας αρέσει η ιππασία μπορούμε και εκεί να σας βοηθήσουμε καθώς και στην ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η πολύ μικρή απόσταση από το Ληξούρι θα δώσει ποικιλία στις διακοπές σας. Οι παραδοσιακές Kεφαλλοvίτικες συνταγές, τα ονομαστά γλυκά, η νυχτερινή ζωή και οι πολιτιστικές βραδιές θα σας ανανεώσουν. Το λάδι, το κρασί, οι μαρμελάδες και τα κηπευτικά είναι δικής μας παραγωγής, φροντισμένα ειδικά για να σας περιποιηθούμε. Τα βραδινά barbeque κάτω από τον έναστρο ουρανό και το ασημένιο φεγγάρι να καθρεφτίζεται στη θάλασσα παρέα με τη μουσική και το τραγούδι θα σας μείνουν αλησμόνητα.

Σας περιμένουμε στο οικογενειακό επτανησιώτικο περιβάλλον με μια αγκαλιά λουλούδια και το γλυκό του κουταλιού με τη σουμάδα.

ΜΟΝΟ για τα μέλη του Xenodoxeia.blogspot .com το ΔΙΚΛΙΝΟ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ME ΠΡΩΙΝΟ:

- ΑΠΟ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: 235€

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ VIDEO:

 
site: http://www.villa-forestata.com/

1 σχόλιο:

  1. Πανέμορφη Κεφαλονιά τούς έχεις πάρει τα μυαλά γι’ αυτό κι’ ο κόσμος όλος τους φωνάζει «Τρελο-Κεφαλονίτες». Εγώ τους αγαπώ για την όποια τρέλα τους, όπως αγαπώ και το νησί τους, το νησί της Ελληνικής μας Επτανήσου. Είχαμε πάει οικογενειακώς στην Κεφαλονιά όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά και οι ημέρες των διακοπών μας στο μαγευτικό νησί μάς έχουν μείνει αξέχαστες. Γυρίσαμε όλο το νησί και το ένα μέρος μάς γοήτευε περισσότερο από το άλλο. Τα νερά της θάλασσας είναι να τα πιείς στο ποτήρι, και οι άνθρωποι του νησιού φιλόξενοι και πρόσχαροι. Θα ξαναπάμε, το συντομότερο ελπίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails