AdSenseBanner

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ξεκινά από το κέντρο της Αθήνας το "ταξίδι" στους τουριστικούς προορισμούς της



Ξεκινά σήμερα (27.07.10) το απόγευμα, στις 6.30 μ.μ, στον πεζόδρομο της Κοραή στο κέντρο της Αθήνας (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), το διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νομαρχία Πειραιά για την προβολή και ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της.

Στο συγκεκριμένο σημείο και για δύο συνεχείς ημέρες, μέσα από ένα άκρως καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο, η Νομαρχία Πειραιά θα παρουσιάσει στους πολίτες και επισκέπτες της πρωτεύουσας, τις μοναδικές ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των νησιών του Αργοσαρωνικού, της επαρχίας της Τροιζηνίας, των Κυθήρων και των Αντικυθήρων, με στόχο οι τόποι της Νομαρχίας Πειραιά να κερδίσουν το κρίσιμο στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης προβολής, το κοινό της πρωτεύουσας θα έχει μεταξύ άλλων την ευκαιρία να ενημερωθεί από το υλικό τουριστικής προβολής της Νομαρχίας Πειραιά που θα μοιράζεται στους επισκέπτες και τους διερχόμενους, να παρακολουθήσει στις οθόνες σχετικό spot, να χρησιμοποιήσει σύγχρονες τεχνολογίες για "διαδικτυακές επισκέψεις" στους τόπους της Νομαρχίας, αλλά και να παρακολουθήσει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Το περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

" Τρίτη 27/7/2010

6.30 μ.μ. Εγκαίνια με μουσικοχορευτική εκδήλωση από τοπικά συγκροτήματα και μουσικά "ταξίδια" από την Ορχήστρα Σαξοφώνων της Νομαρχίας Πειραιά, ενώ θα προσφερθούν και τοπικά προϊόντα.

" Τετάρτη 28/7/2010

12.00 μ. Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τοπικά συγκροτήματα

6.30 μ.μ. Μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα Σαξοφώνων της Νομαρχίας Πειραιά.

Ιδανικοί τόποι για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και για διακοπές διαρκείας όλες τις εποχές του χρόνου, τα διαμάντια του Αργοσαρωνικού, η χερσόνησος των Μεθάνων με τις φημισμένες ιαματικές πηγές, η περιοχή της Τροιζήνας, τα πανέμορφα Κύθηρα και Αντικύθηρα, με τις εναλλαγές χρωμάτων και εικόνων, με την δύναμη της ιστορίας, με τη σύγχρονη τουριστική τους ταυτότητα και το ζεστό χαρακτήρα των κατοίκων τους, σας "προκαλούν" και προσκαλούν να ζήσετε το πολυπόθητο όνειρο των διακοπών σας. Σήμερα, από το κέντρο της Αθήνας, αύριο, ως επισκέπτες στην φιλόξενη αγκαλιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails