AdSenseBanner

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Βγάζουν στους δρόμους τον στρατό! - Στα χαρακώματα κυβέρνηση απεργοί - Ποιά μέτρα αποφάσισε η κυβέρνηση


- Με βυτιοφόρα του στρατού θα γίνει ο ανεφοδιασμός υπηρεσιών του δημοσίου
- Ξεκάθαρο μήνυμα Ρέππα: Οι απεργοί είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη συνέχεια
- Κανείς από όσους έχουν παραλάβει τα φύλλα πορείας ΔΕΝ έχουν συμμορφωθεί!
- 'Εχει στεγνώσει η περιφέρεια από καύσιμα - Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι - Εγκλωβισμένοι τουρίστες

Στη λύση χρησιμοποίησης των στρατιωτικών βυτιοφόρων κατέληξε η κυβέρνηση. Ο στρατός θα αναλάβει την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του κράτους. Τα στρατιωτικά βυτιοφόρα θα συνοδεύονται από αστυνομικές δυνάμεις για να αποφευχθούν επεισόδια.

Σε πρώτη φάση όπως τονίζουν από το Πεντάγωνο αυτό που θα κάνουν τα βυτιοφόρα του στρατού είναι να μεταφέρουν καύσιμα σε νοσοκομεία, κέντρα υγείας και άλλες υπηρεσίες δημόσιου χαρακτήρα. Επίσης σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά.

Πάντως, η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος σε όλο αυτό και αυτό διεφάνη από τις δηλώσεις του κ. Ρέππα, ο οποίος μετά το τέλος της Διυπουργικής απέστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους απεργούς, λέγοντας πως είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για τη συνέχεια, δείχνοντας πως είναι αποφασισμένη να σκληρύνει τη στάση της.

Μάλιστα, ο κ. Ρέππας δήλωσε πως διατύπωσαν πολλές προτάσεις, όπως φορολογικές ρυθμίσεις, αναπτυξιακά κίνητρα και επιδοτήσεις, αλλά και ακόμα μία άδεια και ξεκαθάρισε σε έντονο ύφος ότι η μεταρρύθμιση θα προχωρήσει οπωσδήποτε.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό την προεδρία του Θεόδωρου Πάγκαλου και με τη συμμετοχή του κ. Ρέππα.

πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails